Sogeti Sverige AB

Digital Strategy Advisor

Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2017
Stängs
den 30 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Digital transformation

Den digitala transformationen påverkar allt; från vardagsliv till hur företag verkar.

Med nya digitala möjligheter och starkt intensifierat slutkundfokus, så används teknologi för att i grunden radikalt förändra och förbättra. Nya digitala lösningar transformerar hur företag interagerar med kunder, hur anställda arbetar, och vilka affärsmodeller som implementeras.

”Digital” är inte en enda sak men istället nya tillvägagångssätt att göra saker både effektivare och mer innovativt, med syfte att skapa affärsvärde och leverera avsevärt förbättrade kundupplevelser.

Digital transformation kräver både affärs- och teknikledarskap. Innovationsacceleratorer utforskas i allt högre tempo, till exempel artificiell intelligens, IoT, och samtalande gränssnitt (conversational interfaces). Så kallad ”digital dexterity”, det vill säga hur väl organisationen lär och anpassar sig, driver behovet att ständigt utmana kunderbjudandet och på det sätt som medarbetare samverkar.

Sogeti är i den absoluta framkanten och stödjer organisationer att utforma och genomföra affärsdrivande digitala förändringar, i alla branscher i 15 länder. Som del av Capgemini-gruppen bidrar vi till hela gruppens tankeledarskap och transformationsmetoder.

Sogeti Digital Advisory Services

Sogeti Digital Advisory Services arbetar med ledande företag som kunder. Våra Digital Strategy Advisors stöder organisationer på sin digitala resa och det som gör oss unika är att vi säkerställer leverans från strategi hela vägen till teknisk implementation.

Vi får saker gjorda.

Är du redan ledande inom digital strategi och transformation? Vi höjer nu insatsen och har nyligen lanserat nya tjänster inom digital strategi och transformation. Kom med i vårt team av strategiska rådgivare och fortsätt driva innovation, delta i utformningen av både vår och våra kunders affärsstrategier, för att i slutänden skapa verkligt affärsvärde.

Läs mer om våra digitala kollegor, Essy och Conny.

Skicka in din ansökan idag eller kontakta mig, Andreas Sjöström, +46 70 679 85 19 så berättar jag gärna mer.  • Förmåga att utveckla förtroendefulla relationer med affärs- och teknikledare, facilitera affärsförändring och kundupplevelseförbättringar i kontexten av nya digitala möjligheter

  • Insikter om aktuella sektorspecifika trender och förmåga att länka dessa med hur Sogeti kan hjälpa kunder att driva sin digitala transformation

  • Erfarenhet i att kombinera strategiskt tänkande och pragmatisk praktiskt genomförande

  • Exceptionella presentations-, verbala och skriftliga färdigheter

  • Empati, nyfikenhet, och drivkraft att ständigt lära nytt och förmåga att få saker gjorda

  • Minst relevant kandidatexamen

  • Minst sju års professionell erfarenhet

  • Flytande svenska och engelska

Liknande jobb

Liknande jobb