Sogeti Sverige AB

Teknisk Projektledare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2017
Stängs
den 31 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som projektledare hos Sogeti har du möjlighet att leda projekt inom t ex utvecklings-, integration och migreringsprojekt. Hos vissa kunder kommer du vara ansvarig för en del i ett större projekt och hos andra kunder är du ansvarig för flera mindre projekt. Gillar du ansvar, att strukturerat och kommunikativt leda ett team mot mål är detta helt rätt roll för dig. Att har en god överblick och alltid ha kundnytta som fokus är a och o.

Vi har några av Sveriges största och mest välkända företag som kunder. Du kommer att ha möjlighet att jobba inom olika branscher som t ex bank och försäkring men även inom retail och offentliga sektorn. Bredden gör att du snabbt kan samla på dig erfarenheter och kunskaper inom olika verksamheter. Förutom detta har du även möjlighet att röra dig mellan olika roller om t ex projektledare, kravledare, Scrum Master och förvaltningsledare.

Hos Sogeti har du alla möjligheter att utvecklas. Det är tredje året i rad som vi finns med på topplistan ”Karriärföretagen” vilket vi är jättestolta över! Nyligen listades vi också åter igen i Universums båda rankingar ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” och ”Karriärbarometern".

Du kommer att tillhöra ett team med fokus på krav- och projektledning. Förutom tillgång till ditt teams kompetens och engagemang kommer du även att var ansluten till ett nationellt kompetensnätverk inom det område du är intresserad av. Självklart kan du även delta inom andra områden, kanske vill du veta mer om IoT eller test?Vi söker dig som brinner för projektledning och teknik!

Som projektledare är du social, flexibel och måldriven. Du har ett strukturerat sätt att jobba på och en god förmåga att leda kommunikationen mellan verksamhet, IT och externa leverantörer.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare men har det sista året jobbat som Scrum master, projektledare eller teamleader.

Meriterande är erfarenhet och certifiering inom PMP, PPS, Scrum men även ITIL.

Flytande engelska och svenska är ett krav.

Låter detta som något som är intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb