Förvaltningsledare IT\lead developer inom BI

Plats
Örebro
Annonserat
den 21 februari 2017
Stängs
den 28 februari 2017
Ref:
2017:5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Anser du att korrekt information är en viktig förutsättning för att ge nödvändiga insikter hur verksamheten ska kunna följa upp och styra sitt arbete, samt att detta måste kunna erbjudas på ett enkelt och tillförlitligt sätt. Då har vi ett väldigt intressant jobb att erbjuda dig!


Arbetsuppgifter:

Vi söker en duktig och motiverad förvaltningsledare IT\lead developer som med sin erfarenhet och kunskap kan leda och utveckla vårt team och processer inom området Business Intelligence. Det kommer vara ett mycket stimulerande arbete med fokus att åstadkomma förbättringar för olika verksamheter inom hela Regionen.

Du kommer vara en viktig kugge i det strategiska men också i det takiska och operativa arbetet i objektet. Som förvaltningledare IT\lead developer förväntas du ta ansvar för budget och leda arbetet i utvecklingsteamet samt aktivt arbeta i både nya projekt och i underhåll av befintliga lösningar. Vi förväntar oss att du har gedigen erfarenhet av utveckling som du fortfarande gärna praktiserar. Du kommer i din roll att ingå och ansvara för hela kedjan från kravanalys, design, utveckling dokumentation och test till implementation i samarbete med resurser från ditt utvecklingsteam och verksamhetskunniga.


Kvalifikationer:

Du har akademisk utbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig med en gedigen utvecklarbakgrund inom BI. Du får gärna ha erfarenhet av arbete som lösnings-\ mjukvaruarkitekt där du arbetat med design och realisering både utifrån arkitekturella principer och kunders behov.

  • Du har flera års praktisk erfarenhet av att arbeta med verktyg från Microsoft så som .NET, Visual Studio, SSIS, BIDS och MS SQL
  • Erfarenhet att hantera budget
  • Erfarenhet av förvaltningsmodell PM3 samt framtagande av förvaltningsplaner
  • Ett agilt och behovsstyrt arbetssätt med erfarenheter av tillämpning av metoder såsom; Scrum/Kanban/Lean/Agil/XP
  • Mycket lätt för att översätta krav till faktisk lösning.

Som person är du utåtriktad som tar initiativ och är bekväm med att arbetsleda och styra mot uppsatta mål. Du är även ansvarstagande, kvalitetsmedveten och har förmågan att kunna sätta sig in i vad verksamheten vill ha samt hungrig att lära dig nya saker. Du har lätt för att samarbeta och du jobbar med helhetssyn utifrån kundens behov och fokus. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.


Anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning


Tillträde:

Enligt överenskommelse.


Upplysningar:

Avdelningschef, Petter Eriksson, 019-6026061


Fackliga företrädare:

Vision, Malin Eriksson-Söderlund, 019-6022755
SACO, Tom Westerlund, 019-6026423


Verksamhetsbeskrivning:

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare som ansvarar för att samordna och leda den snabba IT-utvecklingen inom en mängd olika verksamhetsområden. Region Örebro läns verksamheter präglas av ständig utveckling som innebär att vi inom IT måste ha en bred och hög kompetens för att kunna möta dessa utmaningar på ett så professionellt och effektivt sätt som möjligt. Vår IT-organisation har som målsättning att vi ska vara det självklara valet för våra kunder beträffande IT- och e-hälsofrågor. Vi är övertygade att vi kommer spela en stor roll för att uppfylla Sveriges vision att bli bäst på e-hälsa 2025 både lokalt, regionalt och i nationella sammanhang.


Hemsida:

www.regionorebrolan.se/regionservice


Ärendenummer:

Rs:2017:5


Övrigt:

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.


Sista ansökningsdag:

2017-02-28

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.