Systemförvaltare till vårdnära IT-stöd

Plats
Örebro
Annonserat
den 1 februari 2017
Stängs
den 28 februari 2017
Ref:
2017:11
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder en kvalificerad utmaning för dig som är intresserad av att ta ansvar för våra vårdnära IT-system. Våra lösningar är ofta livsviktiga i bokstavlig bemärkelse och ställer stora krav på tillgänglighet och säkerhet. Hos oss kommer du arbeta i en stark IT-organisation med mycket kompetenta kollegor.


Arbetsuppgifter:

Avdelning vårdsystem har till uppgift att bland annat tillhandahålla relevanta vårdnära IT-stöd såsom vårddokumentation, remiss och svarshantering, patientadministration och operationsplanering.

Ditt uppdrag blir bland annat arbeta med:

  • Supportfrågor mot verksamheten där även arbetsplatsbesök är en naturlig del av arbetet
  • Genomförande av utbildningar
  • Tester/utvärderingar och konfigurering i systemen
  • Ändringshantering och hantering av krav och önskemål i systemen
  • Problemlösning och utredning i systemen
  • Kravställning mot extern leverantör

Vi använder oss av systemförvaltningsmodellen pm3.


Kvalifikationer:

Du har utbildning inom IT-området eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från systemförvaltning och arbetserfarenhet från vårdverksamhet.

Du ingår i en grupp som gemensamt arbetar med aktuella frågeställningar men det krävs även att du kan arbeta självständigt och ta ett eget ansvar.  Det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta, har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga med en helhetssyn utifrån kundens behov och krav.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och drivande som klarar av att arbeta med flera uppgifter parallellt.


Anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning


Tillträde:

Enligt överenskommelse.


Upplysningar:

Avdelningschef, Jan Wennerlund, 019-6026113
Förvaltningsledare, Birgitta Stenberg, 019-6026075


Fackliga företrädare:

Vision, Malin Eriksson-Söderlund, 019-6022755
SACO, Marcus Kihlgren, 0581-855 87


Verksamhetsbeskrivning:

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare som ansvarar för att samordna och leda den snabba IT-utvecklingen inom en mängd olika verksamhetsområden. Region Örebro läns verksamheter präglas av ständig utveckling som innebär att vi inom IT måste ha en bred och hög kompetens för att kunna möta dessa utmaningar på ett så professionellt och effektivt sätt som möjligt. Vår IT-organisation har som målsättning att vi ska vara det självklara valet för våra kunder beträffande IT- och e-hälsofrågor. Vi är övertygade att vi kommer spela en stor roll för att uppfylla Sveriges vision att bli bäst på e-hälsa 2025 både lokalt, regionalt och i nationella sammanhang.


Hemsida:

www.regionorebrolan.se/regionservice


Ärendenummer:

Rs:2017:11


Övrigt:

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.


Sista ansökningsdag:

2017-02-28

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.