Systemutvecklare

Plats
Örebro
Annonserat
den 21 februari 2017
Stängs
den 28 februari 2017
Ref:
2017:12
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med både nyutveckling och förvaltning av ett brett utbud av olika applikationer och tjänster? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en kommunikativ utvecklare med stort kundfokus till vår avdelning för systemutveckling. Tjänsten omfattar främst vidare- och nyutveckling av en rad olika applikationer och tjänster som utvecklats i olika programspråk under årens lopp. Utöver kravanalys, design och programmering kommer du i din roll att tillsammans med poolansvarig Systemutvecklare ansvara för planering och prioritering av utvecklingsärenden.

Du kommer ingå i ett team som främst arbetar med .Net men som har djupa kunskaper inom produkter så som EPI, Java Enterprise, ASP, MSSQL, Sybase och C# samt många av de applikationer som du kommer hantera.

I ditt arbete kommer du få stöd av erfarna medarbetar i form av systemutvecklare, mjukvaruarkitekt samt Enterprisearkitekt.


Kvalifikationer:

Du har relevant akademisk utbildning och brinnande intresse för programmering.

  • God förståelse för hela systemutvecklingsprocessen från design och konstruktion till test och
  •   implementation.
  • Lätt att analysera kod med förmåga att identifera fel och brister samt hur de ska åtgärdas.
  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och testdriven utveckling.
  • Lätt för att översätta krav till faktisk lösning.

 Du är en person som tar initiativ och trivs bra att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och har förmågan att kunna sätta sig in i vad verksamheten vill ha. Du har lätt för att samarbeta och du jobbar med helhetssyn utifrån kundens behov och fokus.
Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.


Anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning


Tillträde:

Enligt överenskommelse.


Upplysningar:

Avdelningschef, Petter Eriksson, 019-6026061


Fackliga företrädare:

Vision, Malin Eriksson-Söderlund, 019-6022755
SACO, Marcus Kihlgren, 0581-85587


Verksamhetsbeskrivning:

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare som ansvarar för att samordna och leda den snabba IT-utvecklingen inom en mängd olika verksamhetsområden. Region Örebro läns verksamheter präglas av ständig utveckling som innebär att vi inom IT måste ha en bred och hög kompetens för att kunna möta dessa utmaningar på ett så professionellt och effektivt sätt som möjligt. Vår IT-organisation har som målsättning att vi ska vara det självklara valet för våra kunder beträffande IT- och e-hälsofrågor. Vi är övertygade att vi kommer spela en stor roll för att uppfylla Sveriges vision att bli bäst på e-hälsa 2025 både lokalt, regionalt och i nationella sammanhang.


Hemsida:

www.regionorebrolan.se/regionservice


Ärendenummer:

Rs:2017:12


Övrigt:

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.


Sista ansökningsdag:

2017-02-28

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.