Postnord Strålfors rekryterar en SystemCenter tekniker till IT - Communication!

Rekryterare
Plats
Ljungby
Annonserat
den 29 januari 2017
Stängs
den 10 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

PostNord Strålfors, som ingår i PostNord AB, är ett IT-fokuserat Business-to-Business bolag. PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder helt nya möjligheter för mer personliga och starkare kundrelationer. Med vetskapen om att allt kommunicerar, gör vi det möjligt för alla delar i ett företag att samverka och tala samma språk - kundens språk. När vi kommunicerar och fokuserar på mottagaren ger det alltid resultat oavsett om det är gjort genom logistiklösningar, direktreklam, fakturor, webben, telemarketing, kundtjänst, följesedlar - fysiskt eller elektroniskt. PostNord Strålfors gör det möjligt. PostNord Strålfors, som omsätter 2,4 miljarder SEK, har verksamhet i 4 länder och cirka 1200 anställda. I Sverige är vi ca 500 anställda och vi har verksamhet i Malmö, Ljungby, Solna, Alingsås och Tandsbyn.

Strålfors IT har i uppdrag att stödja och ge service till olika verksamheter med en effektiv och affärsanpassad IT-plattform. Strålfors arbetar ständigt mot ny teknik och ligger därmed i framkant på flera områden vilket genomsyrar hela organisationen. Strålfors IT är verksamt i samtliga länder inom koncernen.
PostNord Strålfors IT - Communication är enheten som bland annat ansvarar för följande huvudområden: SystemCenter och Active Directory.


Respektive huvudområde arbetar främst med:

Authentication: AD, MIM, ADFS
SystemCenter: SCOM, SCCM, Orchestrator, Livemaps


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av

Dina arbetsuppgifter som SystemCenter tekniker innefattar att vara 2nd-line support inom dina huvudområden ovan med extra fokus mot Operations Manager och server övervakning. Automation och effektivisering är nyckelord inom avdelningen.


Din bakgrund

  • strukturerad och logisk med vilja att pedagogiskt förmedla analyser och slutsatser
  • utåtriktad och teamorienterad med förmåga att också kunna arbeta individuellt
  • proaktiv och drivande för att uppnå resultat och lösningar.
  • gärna har jobbat som konsult eller liknande och på det viset skapat dig bred erfarenhet av komplexa miljöer

Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden. Då det huvudsakligen är manliga medarbetare inom IT-avdelningen idag, ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.


Vi ser dig som har

  • relevant akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • lång och bred erfarenhet av SystemCenter sviten, gärna med fokus mot Operations Manager
  • goda kunskaper inom ActiveDirectory
  • goda kunskaper inom ITIL
  • god förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska


Vad kan vi erbjuda dig?

I tjänsten som SystemCenter tekniker blir du en viktig del av att förverkliga Strålfors mål att erbjuda konkurrenskraftiga kommunikationslösningar. Vi erbjuder dig en stimulerande roll i en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma kollegor. Vi lägger stor vikt vid att ge ansvar och möjlighet för dig som individ att utvecklas. Du får även möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. Och viktigast av allt, i en varm, rolig och trevlig arbetsmiljö.


Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jenny Järgren på Experis IT, telefon 0470 - 74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com Du ansöker till tjänsten via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med Din ansökan!