SAAB rekryterar en Systemutvecklare i .Net till Växjö!

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 2 februari 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

 

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar verksamhetskritiska ledningssystem och lägesbilder inom området samhällssäkerhet på en global marknad. Våra system används inom många olika områden i samhället, t.ex. SOS Alarm, el- och tele, ambulans, polis, räddningstjänst, flygplatser och värdetransporter.

Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Vi arbetar med agila metoder och lägger stor vikt på att utvecklas i våra roller, tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Arbetsuppgifterna är utvecklande, utmanande och omväxlande. Samarbete och åtagande är viktiga ledord för oss. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet.

Här hittar du information om Saabs produkt SAFE - http://saab.com/security/air-traffic-management/airport-security/safe-airport-management/


Din framtida utmaning:

Som systemutvecklare hos oss är du med och tar fram olika lösningar som används för att öka säkerheten i samhället. Vi arbetar främst med Windows, web och app och med .Net, C#, WCF och SQL Server. Det finns även stora möjligheter att utvecklas inom många andra teknikområden. Hos oss kommer du att jobba i många olika projekt och har möjlighet att prova på olika roller.
Vi tror på en öppen och platt organisation där allas åsikter är välkomna och är en förutsättning för vår utveckling framåt.


Den du är idag:

Vi söker dig som ser möjligheter i alla situationer, är driven, kreativ, gillar problemlösning, är uppfinningsrik och brinner för att systemutveckla. Det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet, därför lägger vi stor vikt på personligheten. Vi vill att du skall vara med och utveckla oss framåt.
Det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i projektform, samt att du gillar att arbeta nära slutkunder och lösa deras utmaningar.

Vi tror att du har minst tre års relevant högskoleutbildning, gärna med koppling till systemutveckling. Vi ser med fördel att du har arbetat några år inom IT industrin med utveckling. Då våra kunder och leverantörer finns både i Sverige och utomlands är det viktigt att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska.


Erfarenhet av följande är meriterande:

  • Användbarhet
  • Agila projektmetoder
  • IT-säkerhet

Du är strukturerad och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och hitta kreativa lösningar på de problem som dyker upp längs vägen. För att lyckas i denna tjänst hos oss behöver du vara självgående, flexibel och gilla att arbeta med utveckling och förbättringar.


Vad kan SAAB erbjuda dig?:

Saab expanderar och behöver förstärka sitt utvecklingsteam som präglas av delaktighet och hög kompetens. Här erbjuds du en intressant och spännande tjänst där du kommer utveckla system som är viktiga för civilsamhället. Tillsammans med ett engagerat team kommer ni bidra till samhällsnytta och du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och din roll i gruppen. Saab erbjuder kompetensutbyte, vidarutbildningar och lägger stor vikt trygghet och trivsel på arbetsplatsen.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com.


Du ansöker till tjänsten endast via följande länk:

http://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/saab-rekryterar-en-systemutvecklare-i-.net-till-vaxjo/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!