Processutvecklare (Agresso) till Svevia

Rekryterare
Plats
Kronobergs län, Växjö
Annonserat
den 2 februari 2017
Stängs
den 5 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du ekonom med djupa kunskaper i Agresso? Ser du utvecklingsmöjligheter i allt, och har förmågan att realisera dem? Då kanske du är den vi söker!


Om företaget

Svevia bygger och sköter om vägar och infrastruktur, samt utför andra markarbeten. Vi är ett av landets största bolag inom anläggning och vägbeläggning samt ledande inom drift och underhåll av väg. Kunderna finns inom statlig, kommunal och privat sektor. Varje dag arbetar omkring 2000 medarbetare med närmare 2300 projekt som omsätter nästan 7 miljarder kronor.

Reskontragruppen i Växjö består av åtta personer som hanterar kund- och leverantörskontra för hela Sveviakoncernen. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Läs mer på svevia.se.


Om tjänsten

Tjänsten som processutvecklare består i att förenkla och effektivisera arbetet, genom ett strukturerat och utvecklingsinriktat arbete med alla processer rörande reskontrahanteringen i Sveviakoncernen. Detta gäller såväl interna processer hos Reskontran, som sådana som påverkar hela organisationen.

Det är din roll som processutvecklare att fånga upp existerande verksamhetsbehov, dels genom input från dina kollegor och genom att identifiera problem och utvecklingsmöjligheter i ert dagliga arbete, dels genom att själv arbeta med felsökningar och förändringar i systemet. Du ska sedan kunna omsätta detta i förslag på förbättringsåtgärder, och tillsammans med Reskontrachefen ta fram förslag på ändrade arbetssätt. En stor del av arbetet handlar också om att underlätta för olika typer av uppföljningar med stöd av Excel. Du ansvarar även för att underhålla Reskontrans processer och dokument i Svevias ledningssystem.

Du kommer att ingå som reskontrans representant i diverse projekt, där du förväntas ta stort eget ansvar och genomföra merparten av aktuella systemtester. Centralt för tjänsten är ditt samarbete med dina kollegor, samt med IT-avdelningen.

Tjänsten är placerad på Svevias kontor i Växjö.


Vem är du?

Du har bakgrund inom ekonomiarbete, exempelvis reskontra, med goda kunskaper i och erfarenhet av Agresso. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva och följa upp mindre utvecklingsprojekt, samt tidigare erfarenhet av att ta fram egna lösningar i Agresso. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav. Du ser helheten, och övergripande sammanhang i systemen och processerna du arbetar med.

I kombination med din bakgrund inom ekonomi/Agresso, är det ett krav att dina IT-kunskaper ligger på en nivå som gör att du utan problem kan kommunicera med IT-avdelningen om hur du vill att de ska realisera de större projekten och systemförbättringarna som du har identifierat.

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ. Du är utvecklingsdriven, och brinner för förbättringsarbete.


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Svevia med Experis, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Williamsson, tele. 0470 - 74 55 82.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 5 mars. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!