Chef verksamhetsstöd till KBAB

Rekryterare
Plats
Värmlands län, Karlstad
Annonserat
den 2 februari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 140 anställda som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i. Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet. Läs gärna mer om oss på kbab.se.


Arbetsbeskrivning

Vi söker en chef för avdelningen verksamhetsstöd vars huvudsakliga uppdrag är att leverera lednings- och verksamhetsstöd med hög kvalitet till hela bolaget. Det interna stödet innefattar både strategiskt och operativt stöd inom de företagsövergripande områdena ekonomi, IT, administration, upphandling/avtal, internkommunikation och juridik.

Som chef för verksamhetsstöd ansvarar du för att säkra och utveckla interna och externa processer inom avdelningens olika specialistområden. Du driver och utvecklar bolagets arbete med övergripande verksamhetsstyrning och processorientering samt uppföljning av verksamheten. En viktig del är att säkerställa samordningen mellan bolagets åtaganden utifrån ägardirektiv och strategisk plan med verksamhetsmål och uppföljning.

Som avdelningschef har du ansvar för avdelningens ekonomi, personal och verksamhet. Du ingår i ledningsgruppen rapporterar till vd.


Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en akademisk examen exempelvis med inriktning offentlig förvaltning, kommunikation eller ekonomi alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer som likvärdig.
Du har väl dokumenterad ledarerfarenhet och har tidigare jobbat med liknande uppgifter från en kommunal/politiskt styrd organisation. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom systemförvaltning av verksamhetssystem som exempelvis drift av verksamhetsbaserade IT-system. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du duktig på att organisera, har lätt att se samband mellan olika aktiviteter och system samt att identifiera visioner och långsiktiga mål. Du har god analytisk förmåga och är målinriktad i ditt arbete att utveckla och leda en verksamhet. Ditt ledarskap präglas av att motivera och skapa engagemang och delaktighet. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta samt att vara en förebild för verksamheten och dina medarbetare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar KBAB med Experis AB. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Katarina Glennert, tel.054-22 18 81. Du lämnar din ansökan till denna tjänst genom att klicka på länken här intill, med bifogat CV. Sista ansökningsdag är den 26 februari.

Välkommen med din ansökan!