SAAB rekryterar en Systemutvecklare i C++ till Växjö!

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 2 februari 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Tactical Solutions är en enhet inom Saab som utvecklar avancerade ledningssystem, militära system och luftvärnssystem. Tillsammans driver, vidareutvecklar och underhåller vi systemen genom att arbeta i projekt där Försvarets Materielverk (FMV) är kund.

Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Vi arbetar med agila metoder och lägger stor vikt på att utvecklas i våra roller, tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Arbetsuppgifterna är utvecklande, utmanande och omväxlande. Samarbete och åtagande är viktiga ledord för oss. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet.


Den du är idag:

Vi söker dig som ser möjligheter i alla situationer. Du är driven, kreativ, noggrann och stresstålig. Du gillar problemlösning, är kommunikativ och brinner för att systemutveckla. Det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet, därför lägger vi stor vikt på personligheten. Vi vill att du skall vara med och utveckla oss framåt. Det är därför viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i projektform, samt att du gillar att arbeta nära slutkunder och lösa deras utmaningar.

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning, gärna med koppling till systemutveckling eller motsvarande arbetserfarenhet av systemutveckling. Vi ser med fördel att du har arbetat några år inom utveckling av SW med teknisk inriktning. Då våra kunder och leverantörer finns både i Sverige och utomlands är det viktigt att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi ser att du har erfarenhet av att jobba med:

  • Systemutveckling i C++
  • Visual Studio
  • Microsoft miljö
  • Realtidsnära system


Erfarenhet av följande är meriterande:

  • Utveckling av militära system.
  • Utveckling av realtidsliknande system.
  • Arbete med GIS, liksom kunskap inom UI.
  • Utveckling av kommunikationstunga projekt.

Du är strukturerad och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och hitta kreativa lösningar på de problem som dyker upp längs vägen. För att lyckas i denna tjänst hos oss behöver du vara självgående, flexibel och gilla att arbeta med utveckling och förbättringar.


Vad kan Saab erbjuda dig?

Saab behöver förstärka sitt utvecklingsteam som präglas av delaktighet och hög kompetens. Här erbjuds du en intressant och spännande tjänst med stor teknisk utmananing och stora utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ett engagerat team kommer ni utveckla system åt det svenska försvaret och skapa trygghet och säkerhet. Saab erbjuder kompetensutbyte, vidarutbildningar och lägger stor vikt trygghet och trivsel på arbetsplatsen.


Är detta något för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com.

Du ansöker till tjänsten endast via följande länk:

http://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/systemutvecklare-i-c/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!