Sogeti Sverige AB

Roliga IT jobb på Sogeti i Sundsvall!

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 6 februari 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hej! Jag heter Kristin Westman och jobbar på IT-konsultföretaget Sogeti sedan 2005. Jag har jobbat som konsult i olika roller som projektledare, förvaltningsledare och är sedan tio år tillbaka leveransansvarig teamchef. Jag är, just nu, dessutom rekryteringsansvarig på Sundsvallskontoret och skulle hemskt gärna vilja bli kollega med dig som…

  • jobbat inom IT-området en stund som utvecklare, projektledare, kravfångare eller verksamhetsutvecklare.
  • tycker om att garva och ha roligt på jobbet med både kollegor och kunder
  • inte tar sig själv på alltför stort allvar
  • gets shit done
  • inte är rädd att ta i lite extra mellan varven för att göra din kund ännu mer nöjd över våra leveranser.

Som din teamchef vill jag förstå vad du jobbar med på dagarna och strävar efter att du ska få ett uppdrag som du tycker är roligt och utvecklande, gärna på gränsen till för svårt. Du får den utveckling du behöver för att vara så bra du kan i ditt uppdrag. Jag lägger mig inte i detaljer men finns tillgänglig då du behöver bolla idéer, problem eller möjligheter. Jag gillar när det händer saker och det tar kort tid mellan idé och handling. Jag tycker att det är viktigt med information och försöker vara så transparent som möjligt med vad som händer i teamet och på företaget. Det som är det bästa med att jobba på Sogeti tycker jag är att alla som vill kan vara med och påverka verksamheten, att vi har enorm kompetens i teamet, lokalt Sundsvall, Sverige och i världen som vi gärna delar med oss av!

På det privata planet har jag man och två barn på 9 och 5 år som jag umgås med så mycket jag kan. Vi pysslar i trädgården, idkar friluftsliv och åker skidor både slättförs och utförs. Jag tränar ofta och mycket tidigt på morgonen. Jag gillar att nätverka med andra och att umgås med vänner och familj - gärna över ett parti canasta eller något kunskapsspel. Att tävla är kul!

Hör av dig till mig på telefon eller i en ansökan om detta verkar intressant så berättar jag mer om mig, teamet, kunderna och hur det är att jobba med oss! Vi kan ta ett telefonsamtal, en förutsättningslös dejt på stan eller intervju på kontoret - what ever works!

 

Liknande jobb

Liknande jobb