CGI

Affärskonsult inom finans - Dynamics 365 for Operations/AX, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 februari 2017
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi söker Dig som idag antigen arbetar som finanskonsult eller i en linjeroll inom ekonomi till vår Dynamics 365/AX-verksamhet i rollen som affärskonsult inom finans.Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Inriktningen är inom finans. Du kommer att ingå i ett lokalt team i Göteborg med andra specialister inom Dynamics 365: utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare men du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics 365-specialister nationellt och internationellt. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

 • Förstudie, analys och design
 • Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar
 • Utbildning av användareDu har god kunskap och dokumenterad erfarenhet inom ekonomiområdet, som konsult alternativt från en linjeroll inom ekonomi/system.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem, i synnerhet Dynamics AX 2012 eller senare version. Vi söker både mer och mindre seniora profiler.

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.


För mer information, kontakta gärna:

Kristin Källner +46 70 591 14 18På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • English
 • Enterprise Resource Planning
 • Enterprise Resource Planning
 • Finance
 • Microsoft Dynamics AX
 • Microsoft Visual Studio
 • Swedish
 • Systems Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb