IT-ansvarig till Telge Nät

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 9 februari 2017
Stängs
den 8 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som vår nya IT-ansvarig ansvarar du för det strategiska arbetet med att leda, utveckla och driva IT-relaterade frågor inom Telge Nät och Telge Återvinning.


IT-ansvarig på Telge Nät och Telge Återvinning

Som IT-ansvarig arbetar du med att driva prioriterade IT-strategiska projekt, fungera som kravställare externt och internt, samla in och identifiera behov av IT-stöd och medverka till effektiviseringar av IT-området. Du ansvarar också för förvaltningen av Telge Näts och Telge Återvinnings IT-portfölj.

 
I dina arbetsuppgifter ingår även:

 • Budgetansvar och säkerställande av kostnader för system.
 • Uppföljning av system, styrdokument och effekthemtagningar.
 • Omvärldsbevakning.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är affärs- och processorienterad och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du har lätt för att tydliggöra krav och behov för att driva verksamheten framåt. Som person ser vi att du är analytisk och gärna växlar perspektiv för att se helheten. Du har ett stort eget driv, är stresstålig, innovativ och ser nyfiket på förändringar. Givetvis har du också en god teknisk förståelse och ett stort intresse av IT-relaterade frågor. Vi tror också att du är pedagogiskt lagd, har lätt för att tala i grupp och kommunicerar väl i tal och skrift. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.


Krav

 • Högskole- eller universitetsutbildning
 • Dokumenterad erfarenhet av branschen.
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Kompetens inom IT-strategi och effektiv systemförvaltning pm3.
 • B-körkort.


Meriter

 • Kompetens inom ITIL Foundation.
 • Förståelse om databashantering Microsoft SQL samt Oracle (DBA).
 • Erfarenhet av Lean-arbete.


Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.


Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Åsa Karlberg, ekonomichef, 08-550 220 14. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ingrid Linder, HR-specialist, 08-550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.


Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.


Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 1 mars 2017.