Sogeti Sverige AB

Är du en stjärna på systemintegration och söker nya utmaningar?

Plats
Sverige
Annonserat
den 7 februari 2017
Stängs
den 10 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi har kul på jobbet, ser ljust på framtiden och har höga ambitioner. Nu behöver vi dig!

Vi vill utöka vårt framgångsrika Integrationsteam i Skåne med fokus på BizTalk.

Är du en .NET-utvecklare eller kombinerad .NET-utvecklare/integrationsarkitekt som kanske redan har erfarenhet av BizTalk.Vill du ha möjligheten att jobba med integrationslösningar i Azure? Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Ja, då är det kanske dig vi söker.

Vår affär växer ständigt och vi behöver bli fler på vårt Integrationscenter i Helsingborg. Vi tar hand om kunderna från arkitektur till förvaltning av integrationslösningarna.

Att du är social, självgående och gillar utmaningar är givet. Du trivs i kundrelationerna, är både strukturerad och engagerad rådgivare med förmåga att omsätta dina kunskaper i konkreta lösningar.

Hos oss kopplar du ihop dig med andra systemintegrationsfantaster och får arbeta med kunder inom olika branscher och nivåer.

På Sogeti eftersträvar vi efter en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort globalt nätverk av trevliga och kompetenta kollegor, vi erbjuder många förmåner och stora möjligheter att utvecklas både som person och konsult.

Hos oss möter du en kultur med högt i tak där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” genomsyrar vår vardag. Vi är stolta drivers av #ADDHER, Sveriges största externa nätverk för kvinnor i IT-branschen.

  • Akademisk utbildning (Högskola/Universitet).
  • Flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet inom systemutveckling samt systemintegration.
  • God förståelse för lösningsarkitektur inom systemutveckling.
  • Erfarenhet av alt. certifierad i integrationsplattformen BizTalk, .NET och SQL-server m.fl.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure (utveckling/konfiguration).