Teamledare IT till Lindorff i Göteborg

Rekryterare
Plats
Västra Götalands län
Annonserat
den 6 februari 2017
Stängs
den 27 februari 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en person som vill vara med på en nystart och skapa något nytt? Tycker du om att utvecklas och själv kunna påverka ditt arbete, för att nå nya höjder? Då skall du jobba hos oss på Lindorff! Vi är ett spännande tillväxtföretag som nu skall rekrytera vår nästa Teamledare till IT-avdelningen som vill vara med på vår förändringsresa. Lindorff är en global organisation som erbjuder informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. Läs mer om oss på www.lindorff.se


Arbetsbeskrivning

Din roll som Teamledare innebär att du leder det dagliga arbetet tillsammans med mycket kvalificerade och kunniga kollegor. Dina medarbetare arbetar med löpande utmaningar inom teknik med blandning av nyutveckling och underhåll. Du är både delaktig och drivande i det dagliga arbetet och leder driftsmöten på daglig basis. Organisationen är resultatfokuserad och arbetar i högt tempo, din roll ligger i att skapa engagemang och driv i gruppen för att nå uppställda mål. Du har även ägarskap för processer och att strategiskt utveckla dessa inom ditt ansvarsområde. Du ingår i den operativa ledningsgruppen för IT som står inför en spännande förändring under 2017 där du kommer att vara drivande i det arbetet.


Vem är du?

Som person är du driven, noggrann, resultat- och serviceorienterad. Du är förändringsbenägen och tycker om att påverka, driva och implementera förändringsprocesser. Du trivs i ett högt arbetstempo med mycket ansvar. Vidare är du trygg i din kompetens, beslutför och strukturerad. Rollen kräver att du är en teamspelare som kan motivera din personal. Du är rättvis, tydlig och kommunikativ. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.


Kvalifikationer

Det är viktigt för oss att du själv har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett kreativt sätt. Det är meriterande om du har kunskap inom inkassoverksamhet och dess olika processer och uppfyller nedanstående kvalifikationer.

  • Lång erfarenhet av IT-drift och utveckling
  • Erfarenhet av att driva förändringsarbete
  • Lång ledarerfarenhet

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!


Hur söker jag denna tjänst?

I denna rekrytering samarbetar Lindorff med Experis. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sofie Johansson på telefon 031-61 72 68 eller sofie.johansson@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord; teamledare, ledarskap, chef, IT, .net, inkasso, personal, ansvar, teknik, it-drift, utveckling, personalansvar