Systemutvecklare inom C# och .Net till Universitets- och Högskolerådet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 februari 2017
Stängs
den 28 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Universitets- och högskolerådet (UHR) är en statlig myndighet med ett brett uppdrag inom utbildningsområdet. Vi ger stöd och information till alla som vill läsa vidare på högskolan och samordnar antagningen till universitet och högskolor. Vi ansvarar även för högskoleprovet, erbjuder möjligheter till internationellt utbyte och bedömer utländska utbildningar. UHR har ca 280 anställda i Stockholm och Visby. Vi söker dig som, tillsammans med våra kunniga medarbetare, vill vara med och utveckla vår myndighet och bidra till vår vision Utbildning, utbyten, utveckling – för alla som vill vidare. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med öppet arbetsklimat som präglas av mångfald och respekt för allas lika värde.


Om rollen

Avdelningen för systemförvaltning och systemdrift ansvarar för ny- och vidareutveckling av ett antal system och webbplatser som används inom universitets- och högskolesektorn, exempelvis betygshandläggning och högskoleprovsanmälan. Antagning.se och studera.nu är exempel på några av våra publika webbplatser.

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en systemutvecklare som är en driven, tekniskt kunnig och lösningsorienterad programmerare i Microsoft-miljö. Du kommer att arbeta med både utveckling, underhåll och förvaltning av våra system. Vi arbetar agilt och har många kontaktytor, främst med våra kravställare.


Vi söker dig som har

Eftergymnasial utbildning inom datateknik/programmering eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.


Du ska ha yrkeserfarenhet av

Agil utveckling i Microsoft Windows-miljö
.NET och C#
ASP.NET MVC (version 3 eller högre)
Visual Studio (version 2013 eller högre)


Det är meriterande om du har erfarenhet av

Entity Framework JavaScript, främst jQuery, AJAX, Angular
JIRA eller liknande stödverktyg för agilt projektarbete
Microsoft SQL Server Management Studio (T-SQL)


Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du tycker att samarbete är viktigt och är generös med att dela med dig av din kunskap. Du har ett stort engagemang och driv för att utveckla lösningar till nytta för verksamheten. Du arbetar strukturerat och har god förmåga att analysera tekniska lösningar och att både muntligt och skriftligt kommunicera resultatet. Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningen

Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare med placering på kontoret i Stockholm. Vi tillämpar sex månaders provanställning och tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.


Upplysningar

För mer information kontakta Lennart Hellsten, enhetschef, tfn: 010-470 03 18. Fackliga kontaktpersoner är Henrik Ohlsson (ST) tfn: 010-470 03 34 och Erik Kyhlberg (SACO) tfn: 010-470 06 68.


Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV snarast, dock senast 28 feb via www.uhr.se/ledigajobb. Intervjuer sker löpande. Arbetsprov kan förekomma.

Vi uppmanar bemanningsföretag, rekryteringsföretag och annonsförsäljare att inte kontakta oss på eget initiativ.