Objektspecialist till förvaltningsobjektet POFS till Karolinska IT

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 februari 2017
Stängs
den 28 februari 2017
Ref:
K-17-170290
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Vill du vara med och forma den digitala agendan inom hälso- och sjukvården, och samtidigt inspirera internationell utveckling? Vi söker dig som vill jobba med något som verkligen är värdefullt - att hjälpa människor till bättre hälsa - och vill göra skillnad på riktigt.

Just nu söker vi en person med erfarenhet av organisation och grunddata till Karolinskas förvaltningsobjektet POFS (person, organisation, funktion och sortiment).

Karolinska universitetssjukhuset har just påbörjat en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv i Hagastaden.

Under 2016-2017 inför vi en ny tematisk organisation, där vi bygger verksamheten utifrån våra patienter och arbetar i interprofessionella och interdisciplinära team runt varje patientgrupp.

Vi står inför spännande utmaningar och mycket roligt arbete, beslutsstöd på alla nivåer är just nu högt prioriterat på sjukhuset!


Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår att på uppdrag av förvaltningsledaren bl.a vara förvaltningsorganisationens kontaktyta mot verksamheten, fånga, utvärdera, underhålla och formulera krav på IT ur ett verksamhetsperspektiv, utgöra användarstöd (2-3 linjens support), leda mindre projekt och utredningar, hantera ärenden via vårt ärendehanteringssystem, ta fram manualer och utbildningsmaterial som IT-stöd för verksamheten, hålla utbildningar kring de komponenter som ingår i objektet, främja ett bra samarbetsklimat mellan våra kunder/leverantörer samt till övriga förvaltningsobjekt.

Vi arbetar utefter förvaltningsstyrningsmodellen pm³.


Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid.


Kvalifikationer:

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du tycker att samarbete är viktigt och är generös med att dela med dig av din kunskap.

Du är nyfiken, kreativ och gillar att ta initiativ inom ramen för gruppens mål. Du har ett stort engagemang och driv för att utveckla lösningar till nytta för verksamheten.

Du arbetar strukturerat, är analytisk och har god prioriteringsförmåga. Du känner dig trygg med att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Du är en utvecklande person som skapar förtroende, motivation och delaktighet hos medarbetarna i gruppen och har god förmåga att leda/coacha andra människor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Information om tjänsten lämnas av:

Förvaltningsledare POFS Annelie Pettersson
tel:08-517 75993
epost: Annelie Pettersson


Fackliga företrädare:

SACO Eva Thimgren-Varenius
tel:070-420 36 86
Visions Exp Visions Exp
tel:08-517 725 725


Sista ansökningsdatum: 2017-02-28 refnr K-17-170290