CGI

Verksamhetskonsult för skogsbruket, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 9 februari 2017
Stängs
den 6 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som har skoglig kunskap, ett IT-intresse och som vill arbeta som konsult i Sveriges ledande IT-tjänstföretag.

Vår skogliga satsning växer med nya kunder och lösningar och vi är idag ca 50 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.Som verksamhetskonsult kommer du att arbeta med utredningar, kravhantering och projektledning hos våra skogliga kunder. Du kan också komma att vara leveransansvarig för ett antal av våra kunder, vilket innebär att du är CGIs kontaktperson för kunden och arbetar med uppföljning och utvecklingsfrågor i vår leverans till dessa kunder. Du kommer även aktivt delta i vår utveckling och strategier för de branschlösningar vi tar fram för skogsindustrin.Vi vill att du har skoglig utbildning på högskolenivå, tex skogsmästare/jägmästare, eller har skaffat motsvarande kunskaper på annat sätt. Om du har ett stort verksamhetskunnande så ökar det dina möjligheter att fånga upp kundernas behov och föreslå funktionella och effektiva lösningar, vilket är mycket positivt. Erfarenhet från projektledning, förvaltningsledning, införande av stödsystem eller CGIs lösningar inom produktfamiljen FAGUS Forest är extra meriterande.


Vem är du?

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och en affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Självklart behärskar du att kommunicera på svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter!
Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Stationeringsort: Gävle


Kontaktpersoner:

Magnus Eriksson, 026-54 61 69
Annika Gåsberg, 026-54 61 67


Sista ansökningsdag:

Vi vill ha din ansökan senast 2017-02-15.På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Project Management
  • Requirement Management
  • Swedish