ERP Applikationsspecialist

Rekryterare
Plats
Östergötlands län, Mjölby
Annonserat
den 9 februari 2017
Stängs
den 7 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Väderstad AB är ledande inom jordbearbetning och sådd. Väderstads lantbruksmaskiner har en lång tradition av hög kvalitet och effektivitet. Företaget är representerat i 40 länder och har ofta varit epokgörande när det gäller innovation, nytänkande och verkar till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvud-kontoret med produktutveckling och produktion ligger i Väderstad med cirka 1200 medarbetare. Företaget omsatte FY 2015 2.100 Mkr och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.


Vad du blir del av

Väderstad AB:s IS-/IT-avdelning består av 15 medarbetare som hanterar hela koncernens support och infrastruktur ifrån Väderstad. Vi har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Vi är ett kreativt och målinriktat team som ständigt strävar efter att utveckla IS-/IT-leveransen tillsammans med våra kunder. Trivseln är stor hos våra medarbetare tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckt arbetskultur och professionellt ledarskap. Tack vare bra kommunikationer till vårt kontor är det endast 15 minuter till Mjölby och 30 minuter till Linköping.

Nu söker vi dig som är en utvecklingsinriktad ERP-applikationsspecialist och som vill arbeta i en internationell miljö!


Din framtida utmaning

I din roll kommer du att vara delaktig i utvecklingen och förvaltningen av våra affärssystem, i första hand Jeeves, men också av iScala. Tyngdpunkten ligger på förändringsarbetet där du kommer att vara IS/IT-avdelningens kontaktperson mot verksamheten för att lyssna in verksamhetens krav, implementera och kommunicera förändringar i affärssystemen, utveckla regelverken och bygga upp rutiner. Du kommer att ha en regelbunden dialog med dina kunder och tillsammans med dina kollegor omsätter du verksamhetens krav till lösningar som omfattar både arbetssätt och systemstöd.

Du kommer ha stora möjligheter att göra skillnad i vår verksamhet och kunna påverka både hur verksamheten och din egen roll formas och utvecklas. Vi kommer att hjälpa dig att nå dina mål genom en kontinuerlig kompetensutveckling för att ge dig en bred kunskap om våra produkter, processer och verktyg.


Vem du är

Vi söker dig som har ett starkt fokus på kundens behov. Som person är du nyfiken, lyhörd och har en god förmåga att anpassa dig till olika människor. Du tycker om att samarbeta med andra och kan också ta ansvar för att föra ditt eget arbete framåt. Vi värdesätter också att du är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga.

Du har god erfarenhet av att utveckla affärssystem och har en god förståelse för systemutvecklingens alla faser, från att specificera behov och krav till att implementera system och arbetsätt i en verksamhet. Troligen har du en bakgrund som applikationsspecialist, systemutvecklare, verksamhetsutvecklare eller liknande. Sannolikt har du en systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Skulle du dessutom ha erfarenhet från tillverkningsindustrin och dess processer sedan innan är det ett plus. Om du har kunskap i Jeeves eller iScala är det också meriterande men inget krav.

Då kontaktytorna är flera och i många fall internationella behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska språket i tal och skrift.


Om rekryteringsprocessen och kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Väderstad AB med Experis. Är du den Väderstad AB söker? Ansök nu genom att klicka på Ansök-knappen. Vänta inte med din ansökan, urvalet i denna rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ring Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis), på 013-35 55 09, eller mejla dina kontaktuppgifter (christian.johansson@se.experis.com) om du vill få mer information om tjänsten. Så snart vi har fått din ansökan kommer vi att processa den och återkomma till dig inom kort. Välkommen med din ansökan!