CGI

Team Product Owner - Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 februari 2017
Stängs
den 7 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du idag en teknisk projektledare med utvecklarbakgrund samt har stort intresse för verksamhet så passar du som ”handen i handsken” för denna tjänst.

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Det är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 90-tal personer och vi söker nu en driven teknisk Team Product Owner (TPO) för att fortsätta vidareutveckla vårt system Treserva.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter. Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!Som TPO ingår du i Produkt-gruppen och hanterar ett eget utvecklingsteam. Du blir team produktägare för ett antal moduler, i detta fall företrädesvis tekniska såsom eTjänster (API), integrationer etc och behöver förvalta dem utifrån ett livscykelperspektiv. Som person är du drivande och med stort tekniskt intresse. Förutom analysering och kartläggning av kundkrav kommer du att arbeta tätt med din utvecklingsgrupp för att säkerställa en optimal leverans. Du blir experten på hur modulen ska användas i Treserva. Utifrån det kommer du att arbeta med allt från att skapa och konkretisera visioner inom området, presale mot kunder, utreda felaktigheter och testa samt utbilda supportverksamheten & konsulter. Du kommer att arbeta med de senaste teknikerna för att ta fram nya funktioner till vårt system, men du kommer inte att utveckla själv.

All utveckling sker i enlighet med SCRUM. Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien. Exempel på teknik som används vid utveckling är .Net, Windows Forms, Asp.net MVC, Asp.net API, JavaScript, CSS, Angular 2, Ms Sql Server.Du har relevant akademisk utbildning (civilingenjör/dataingenjör/datavetare) samt minst tre års erfarenhet av teknisk projektledning och eller kravhantering. Du har ett stort tekniskt intresse, gärna med utvecklarbakgrund, men har svängt över mot verksamhetsfrågor och vill hitta bra lösningar både för våra kunder och för vårt system. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från agil systemutveckling, Scrum eller Kan Ban. Du får gärna också ha erfarenhet från en produktverksamhet. Det är positivt om du har kunskaper om omsorgsverksamheten hos en kommun.

Du är social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Tjänsten medför ibland resor. Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.


För mer information eller frågor, kontakta:

Joakim Regnstrand, Product Owner Treserva®, tel 031-762 75 94På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.


Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Business Analysis
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb