Nät och Säkerhetskonsulter

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cuebid söker nät och säkerhetskonsulter.

Cuebid AB är en av Sveriges ledande integratörer inom IP kommunikation, datasäkerhet, virtualisering och datalagring. Vi hjälper Sveriges mest krävande kunder designa, implementera och supportera nästa generations datacenter. Små- och medelstora företag hjälper vi med hosting och drift av deras IT-miljöer från våra datacenter i Sköndal och Bromma. Våra kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Våra leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, Balabit, Blue Coat, Carbon Black, Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Juniper, Proofpoint, Riverbed, VMware.


Seniora nät och säkerhetskonsulter.

Cuebid AB har nu behov av att förstärka vår organisation med flera personer som har ett brinnande intresse för Datasäkerhet och IP kommunikation.  Du som söker behöver ha goda kunskaper avseende något av följande kompetensområden datasäkerhet, IP-kommunikation eller ADC-lösningar.


Dina arbetsuppgifter

Som seniorkonsult hos oss förväntas du fokusera på 2-3 leverantörers produkter. Det kan vara en roll som är både nät och säk eller en av dessa beroende på vem den sökande är och vilka preferenser som finns.  Vidare kommer du arbeta med vidareutveckling av Cuebids egna datacenter samt utvecklingen av de drifts- och övervakningstjänster som utgår därifrån. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team av säkerhets och IP-kommunikations experter och dina kunder förväntar sig att du är drivande och konsultmässig.

Du kommer således att arbeta med tekniska frågeställningar och framtagande av lösningar och konsulta inom några av följande områden:

 • Penetrationstester
 • Managerade säkerhetstjänster
 • Informationssäkerhet
 • Nätverkssäkerhet
 • Autentisering
 • Trafikanalys och loggmanagement
 • Security Information & Event Management SIEM
 • Routing/Switching
 • Teknisk dokumentation

Cuebid erbjuder en varierande och utvecklande konsultroll.

 

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat + 5år som konsult och det är mycket meriterande om du har högskoleutbildning med ingenjörsinriktning mot IT och/eller har kunskaper och erfarenhet inom något av följande områden:

 • Unix/Linux
 • Datasäkerhet  
 • IP kommunikation avseende switching, routing, DNS/BIND


Vem är du som person?

Som person har du glimten i ögat, brinner för teknik är serviceorienterad och har god analytisk förmåga. Rollen som konsult innebär mycket kontakt med slutkund där det är viktigt att du är utåtriktad och duktig på att skapa samt underhålla dessa relationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.


Är du intresserad?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Tommy Pettersson, tommy.pettersson@cuebid.se, tel 073-5238777. Urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb