Vi söker Krav- och testledare

Rekryterare
Plats
Mariehamn, Åland (FI)
Annonserat
den 20 februari 2017
Stängs
den 12 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Ålandsbanken arbetar vi med kontinuerlig utveckling och ofta sker det i form av projekt. För att säkerställa affärsnyttan i IT-projekt vill vi stärka vår kompetens om hur man samlar in verksamhetens behov samt hur vi verifierar projektleveranser på ett effektivt sätt.


Som krav- och testledare har du en viktig roll i våra utvecklingsprojekt. Du planerar och genomför krav- och testaktiviteter i samråd med projektledaren. För att säkerställa kvaliteten av projektleveranser leder du arbetet med testplanering och testning. Förutom krav och test har du även ansvar för bankens releaseprocess och följer upp att projektleveranserna håller förväntad kvalitet.


Vi söker dig som är strukturerad, drivande och lösningsorienterad. Du är utåtriktad och har lätt att kommunicera i både tal och skrift. Du har en förmåga att skapa helhetssyn, se viktiga samband, analysera och presentera.

Vi ser gärna att du har lämplig utbildning på högskolenivå, t.ex. med inriktning mot systemvetenskap eller motsvarande kompetens genom mångårig arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet av systemutveckling, testarbete eller kravhantering, gärna inom bankbranschen. Vi uppskattar erfarenhet av att driva workshops och agera moderator vid kravinsamling. Goda språkkunskaper i engelska är en merit. Placeringsort för tjänsten är i Mariehamn.


Närmare information kring tjänsten får du av avdelningschef/CIO Teija Engman eller HR-specialist Johanna Enberg tfn 0204 29 011. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan och CV redan idag.  Gör det genom att besöka vår hemsida www.alandsbanken.fi/jobb senast 12.03.2017.