Sogeti Sverige AB

Teamchef till expansiva Sogeti Sundsvall

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 15 februari 2017
Stängs
den 28 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti är ett av Sveriges största och mest framgångsrika IT-konsultföretag som levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Sogeti är rankade som trea i Universums undersökning "Sveriges bästa arbetsgivare" där medarbetare själva fick utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher. I Sverige har Sogeti 1 150 anställda på 21 orter.

I Sundsvall arbetar ca 100 av Sogetis medarbetare i Sverige. Här finns vårt kontor, placerat på Kolvägen 15 vid brofästet på kajkanten i nyrenoverade lokaler. I Sundsvall har vi särskilt fokus på tjänster inom mjukvarutestning, BPM (Business Process Management), digitala kanaler, mobila lösningar, Business Intelligence, systemutveckling och systemintegration.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en Teamchef som skall leda Sundsvallskontorets testteam och satsning inom test-området. Som Teamchef ingår du i kontorets ledningsgrupp och arbetar i nära samarbete med ortschef, övriga teamchefer och våra säljare.


Vi söker dig som:

  • Är Coachande - är drivande, självgående och har ett stort intresse för att utveckla och coacha andra människor
  • Har minst 1 års erfarenhet av personal- och budgetansvar
  • Har arbetat med test/kvalitetssäkring
  • Har erfarenhet av systemutvecklingsprocessen och leveransansvar mot kunder.
  • Har sinne för affärer kombinerat administrativ fallenhet
  • Har mod - vågar utmana gamla invanda mönster
  • Trivs i en platt organisation med sann entreprenörsanda där utrymmet för egna initiativ och arbetssätt är mycket stort.

Som person är du social, relationsskapande och kommunikativ. Du har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera det som är komplext på ett enkelt sätt.

På Sogeti tror vi på mångfald - vi vill ha mer av allt. För mer information, kontakta ortschef Thomas Bodén, 070-2111998, thomas.boden@sogeti.se