Infrastrukturtekniker till D-data AB IT-infrastruktur

Plats
Nyköping eller Eskilstuna
Annonserat
den 15 februari 2017
Stängs
den 5 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.


Arbetsplats

D-data AB är sedan 1 januari 2016 ett eget bolag som ägs av Landstinget Sörmland. Vi är 120 medarbetare och finns placerade i Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping. D-data är en komplett leverantör av IT-tjänster till landstinget med fokus på support, systemutveckling, arkitektur, projektledning, förvaltningsstyrning, test, drift, infrastruktur och telefoni.

Inom enheten IT-infrastruktur söker vi nu tekniker inom området Systemteknik.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir främst systemtekniska uppdrag och applikationsförvaltning på servernivå i Windows-miljö. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta installation och underhåll av operativsystem, databaser och applikationer samt framtagande av teknisk dokumentation. Vi som söker en ny kollega är en grupp av infrastrukturtekniker som även ingår i systemförvaltningsgrupper.

Vi erbjuder intressanta och stimulerande men också ansvarsfyllda arbetsuppgifter. Den övergripande uppgiften för oss är att på ett kostnadseffektivt sätt ge våra kunder största möjliga tillgänglighet och säkerhet till sina system.

Din kompetens

Vi söker dig som har:

  • mycket goda tekniska kunskaper
  • erfarenhet av Windows server-miljö och en eller flera databaser
  • erfarenhet av arbete i medelstora/stora driftsorganisation
  • tidigare arbete inom enterprisemiljö är meriterande
  • högskoleutbildning inom IT är meriterande
  • mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • minst fem års arbetslivserfarenhet av likvärdigt arbete

I arbetet ser vi att du har dessa personliga kvaliteter:
Själgående, analytisk, lösningsfokuserad, kvalitetsmedveten. Du tycker om att samarbeta, har en förmågan att se helheten och du skall drivas av en egen personlig utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten innebär en del resor, främst inom Sörmland där våra kunder finns, så vi förutsätter att du har körkort. Placeringsort är Nyköping alt Eskilstuna.


Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning 100%


Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Ulf Fagrell, 0155-24 73 99 E-post: ulf.fagrell@dll.se
HR-chef Marie Persson 076-720 01 91


Fackliga företrädare:

SACO Krister Persson 0155-24 59 04,
Vision Anette Westerlund 016–10 51 16


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.