Verksamhetschef

Rekryterare
Plats
Örebro
Annonserat
den 15 februari 2017
Stängs
den 6 mars 2017
Ref:
SE-11773
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

wec360° är ett tillväxtbolag med en mycket stark utveckling. Bolaget har ett tydligt tillväxtmål och rustar nu för att möta den ökade efterfrågan och de möjligheter som marknaden erbjuder.


I rollen som Verksamhetsansvarig har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du leder, styr och följer upp den dagliga driften, produktionen och försäljningen. Du jobbar nära verksamheten och stöttar funktionsansvariga chefer så att bolaget når sina mål. Vidare kommer utveckling, uppföljning och kontroll, projektstyrning och processutveckling vara i ditt fokus. Detta för att organisationen effektivt skall kunna utveckla affärer och fortsätta sin tillväxtresa. Du får som Verksamhetsansvarig chansen att leda, driva och utveckla ett innovativt tillväxtbolag med tekniska lösningar som är i framkant på en växande marknad. Du kommer att göra detta i nära samarbete med grundarna och ägarna till bolaget.


Du som söker har en bred erfarenhet av ledning- och verksamhetsutveckling samt marknads- och försäljningsledning.


Välkommen med din ansökan till Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref: SE-11773). Urvalsarbetet sker löpande, vi vill dock ha din ansökan senast 6 mars.


Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Pauly vid Mercuri Urval 070-5143332.