Sogeti Sverige AB

Konsulter inom BI sökes till Sogeti i Nyköping!

Plats
Sverige
Annonserat
den 16 februari 2017
Stängs
den 19 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nyköping expanderar och så också vi! Inom Sogeti är Business Intelligence ett fokuserat satsningsområde som genonsyrar oss lokalt, nationellt och globalt. Business Intelligence för oss handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa kundernas problem samt fokusera på kundnytta. Vårt främsta fokus är BI verktyg inom Microsoft-stacken men som alltid är teknik underordnat kundnytta. På Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra och ta nytta av. Det kommer finnas stora möjlighet att påverka vår fortsatta resa inom området både internt och tillsammans med våra kunder.

Sogeti Nyköping har ett nytt och modernt kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Nyköping präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.


Vi söker dig som:

  • har arbetat några år som systemutvecklare eller specialist inom Data Warehouse/Business Intelligence
  • är flexibel, ansvarsfull och orädd för att anta nya utmaningar
  • är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare
  • är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet.


Det är ett plus om du har:

  • goda kunskaper att utnyttja Excel, SharePoint och PowerBI som front-end i en BI-lösning.

Som person är du intresserad av helheten i kundens verksamhet och du gillar att jobba i team. Att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder är ett plus.

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Andreas Claesson, så berättar jag mer.