Projektledare

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 16 februari 2017
Stängs
den 12 mars 2017
Ref:
A653771
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Renova är den ledande miljökoncernen i Västsverige inom avfalls- och återvinningsbranschen. Koncernen består av två bolag, moderbolaget Renova AB och det fristående dotterbolaget Renova Miljö AB. Vi transporterar, sorterar och behandlar avfall och återvinningsmaterial, alltid långt fram i utvecklingen, med hjälp av nya tekniker, och alltid med miljön i fokus! Koncernen omsätter ca 1 miljard kr, har ca 750 anställda och ägs av 10 västsvenska kommuner. För mer information om företaget, besök gärna vår hemsida; www.renova.se

Vi söker en projektledare med inriktning mot verksamhetsprojekt, förbättringsarbete och förändringsledning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på vårt kontor i centrala Göteborg.

Tjänsten är placerad på IT- och Projektavdelningen i gruppen Projekt och analys. Gruppen består av fyra personer och ansvarar för att driva verksamhetsprojekt och förbättringsarbete inom Renova. Gruppen äger även utveckling och förvaltning av projektmetod och bemannar projektkontoret.


Arbetsbeskrivning

Som projektledare på Renova kommer du att arbeta med verksamheten genom att driva större företagsövergripande projekt och mindre förbättringsaktiviteter, huvudsakligen i Renovas egen verksamhet men även kundprojekt. Många av projekten har ett stort inslag av IT-stöd och utveckling av systemstöd för verksamheten i samarbete med IT-avdelningen och systemleverantörer. Vi arbetar både med traditionella och agila projekt- och förändringsmetoder, beroende på typ av projekt.


Kvalifikationer

Du har en akademisk examen motsvarande civilekonom eller högskoleingenjör och har minst 3 års erfarenhet av liknande befattningar. På Renova arbetar projektledarna i gränslandet mellan projektledning och verksamhetsutveckling vilket innebär att du bör kunna ha ordning och reda i projektet, men även arbeta tillsammans med verksamhet och IT för att hitta de bästa process- och systemlösningarna. Du har även god kunskap inom projektmetodik. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa lösningarna som ser till helhetsbilden. Självklart kommunicerar du budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt i skrift och tal både på svenska och på engelska.

Som person är du analytisk och noggrann och har förmågan att arbeta i flera samtidiga projekt och aktiviteter. Du stimuleras av att samarbeta och är duktig på att strukturera ditt och andras arbete. Att du är en god pedagog och har en kommunikativ förmåga är en förutsättning för att nå ut med ditt budskap. Du är lösningsorienterad och prestigelös.

Erfarenhet krävs.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
 
Snarast enligt överenskommelse


Ansökan

Ansök senast:   2017-03-12

Referensnummer:   A653771


Kontaktperson

Mikael Borgman, Chef IT och Projekt
031-61 82 55
0725-06 52 55