Medinet söker två systemutvecklare!

Rekryterare
Medinet
Plats
Stockholms län, Åstorp
Annonserat
den 16 februari 2017
Stängs
den 30 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Medinet söker två systemutvecklare


En kul möjlighet för dig som vill ta ett nästa kliv i karriären!

Du kommer till ett spännande företag som ligger i teknikens framkant. Vi har god lönsamhet och är under expansion. Här har du möjlighet att vara med och påverka såväl företaget som din egen utveckling. Vi behöver nu förstärka vår utvecklingsavdelning med dig som är intresserad av att arbeta med nyutveckling, förvaltning och vidareutveckling av våra webbaserade och mobila tjänster.
Just nu söker vi dig som har minst 3 år erfarenhet av att arbeta med systemutveckling. Du har ett brinnande intresse för utveckling och ny teknik. Du är flexibel och har lätt för att lära dig nya programmeringsspråk och tekniker. 
Idag jobbar vi med flertalet olika tekniker och verktyg såsom Python, HTML, CSS, JavaScript, Linux, Apache och MySQL.
Det är viktigt att du som person är engagerad, energisk och utåtriktad. Som utvecklare hos oss måste du ha lätt för att diskutera lösningar och vara lyhörd såväl internt som externt. Du får ta ett stort eget ansvar och har därmed också frihet att styra din vardag på ett lämpligt sätt. 
Placering: Centrala Stockholm i fina lokaler.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medinet med Experis IT. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Wassén, tel. 08-508 859 02.

Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjlighet. Bifoga ditt CV samt ett ansökningsbrev där du förklarar hur du matchar dig mot utannonserad tjänst

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Medinet på www.medinet.se

Liknande jobb

Liknande jobb