Projektchef

Rekryterare
Plats
Mariehamn, Åland (FI)
Annonserat
den 17 februari 2017
Stängs
den 6 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Åda Ab är ett nybildat bolag som erbjuder it‐relaterade tjänster till sin ägare inom det offentliga Åland. Inom Åda Ab strävar vi efter att hålla hög effektivitet och god kvalitet med fokus på snabb och rättssäker it‐service.
Vårt syfte är att bidra till att det offentliga Åland kan samordna och effektivisera sin it‐verksamhet i takt med utvecklingen i omvärlden.

Vill du vara med och bygga upp det offentliga Ålands it‐bolag? Har du egen erfarenhet av projektledning och/eller av att leda projektledare? Då är du kanske den vi söker som vår nya Projektchef.

Projektavdelningen består idag av sex anställda och projektledning utförs av fyra heltidsanställda projektledare. Din främsta uppgift som projektchef är att motivera, utveckla och leda dina medarbetare att driva tids‐ och kostnadseffektiva projekt åt våra kunder. Du är ansvarig för vår
projektportfölj och för att utveckla vår tillämpning av projektstyrningsmodellen PPS.

Du får andra att växa genom att coacha och jobbar bra i team. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda personal då du ansvarar för gruppens arbetsledning, bemanning, arbetsmiljö, personaladministration och kompetensutveckling. I din roll ingår du även i ledningsgruppen och har budget‐ och resultatansvar för din grupp.

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete samt relevant högskoleutbildning och tidigare arbetslivserfarenhet inom projektledning. Du har stort eget driv och god förmåga att strukturera, prioritera och nå satta mål. Du kommer i din roll som projektchef att ha många kundkontakter varför du bör ha en god förmåga att skapa kontakter inom och utom organisationen och sätter fokus på att uppnå hög kundnöjdhet.

Du är:

  • Tydlig och förtroendeingivande med god kommunikations‐ och samarbetsförmåga
  • Ansvarstagande, drivande och kvalitetsmedveten
  • Kundorienterad
  • Resultat‐ och målfokuserad med god affärsförmåga

Du ska ha viljan och drivet att hela tiden vilja förbättra och effektivisera, allt ifrån arbetssätt och processer till rutiner. Erfarenhet av att driva it‐projekt och av ett agilt arbetssätt är en merit.

Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst med start snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om jobbet? Kontakta då Katarina Donning, vd, +358 (0)40 840 9563 eller katarina.donning@ada.ax.

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, Administrativ koordinator Anette Korpi, Elverksgatan 10, box 35, AX‐22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax senast måndag 6 mars 2017.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings‐ och rekryteringsföretagsamt försäljare av jobbannonser.