Office 365-specialist

Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 februari 2017
Stängs
den 21 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Altran är Sveriges ledande leverantör av intranät, digitala arbetsplatser och samarbetsplattformar baserade på SharePoint och Office 365-plattformen. Vi är Managed Partner hos Microsoft, guldpartner inom Collaboration and Content och har belönats som Microsoft Collaboration Partner of the Year.

Dessutom har våra lösningar belönats med utmärkelsen Sveriges Bästa Intranät samt vunnit priser på Nordens Bästa Intranät och Nordens Bästa Digitala arbetsplats.

Vårt kontor i Stockholm är centralt beläget vid Hötorget.


Om arbetet

Vår målgrupp är kunder som tagit sig upp i molnet och har AD, Exchange och Skype for Business på plats, och som behöver hjälp med produktivitetsverktygen i Office 365 såsom SharePoint, Groups, Teams, Planner med mera.

Därför söker vi dig som är Office 365-specialist. Hos oss arbetar du främst i Altrans egna projekt och åtaganden mot våra kunder. Vi söker dig som förstår kundens verksamhet och användares behov och som har förmåga att omsätta detta till lösningar i Office 365 samt gillar att verka som rådgivare åt kunderna.


Vem är du?

Du bör vara intresserad av att arbeta med de senaste Microsoft-teknikerna och håller dig uppdaterad på trenderna på marknaden. Du har ett naturligt driv och energi och goda ledaregenskaper då du kommer vara en central del i utvecklande av våra framtida Office 365-lösningar. Att kunna vägleda våra kunder både i stora som mindre forum på ett sakligt, tydligt och inspirerande sätt ser vi som nödvändiga egenskaper.

Vår kultur och attityd innebär trygghet i det vi kan och en stark vilja att alltid göra det som är bäst för kunden. Vi tror att allting, för att bli riktigt riktigt bra, måste göras med engagemang och känsla. Du kommer att arbeta i spännande uppdrag tätt tillsammans med skickliga kollegor.

Vid frågor och funderingar vänligen kontakta Team Manager, Erik Tägtström, telefon: 073-077 47 22.

Liknande jobb

Liknande jobb