IT Service Specialist Mobility

Rekryterare
BillerudKorsnäs
Plats
Gävle, Skärblacka, Frövi, Grums eller Karlsborg
Annonserat
den 27 februari 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?


Vi söker nu en engagerad och driven IT Service Specialist till vår IT-organisation med placering på någon av våra enheter i Sverige (Gävle, Skärblacka, Frövi, Grums eller Karlsborg).

BillerudKorsnäs koncerngemensamma IT organisation ansvarar för att aktivt leverera och möjliggöra IT tjänster, system och processer för att vinna, serva, och behålla affärspartners och kunder. Vi är en IT-avdelning som består av ca 80 medarbetare varav nästan hälften arbetar med IT-operativa frågor.


Om tjänsten

Som IT Service Specialist Mobility kommer du ansvara för BillerudKorsnäs MDM miljö och dess drift samt att du kommer vara ansvarig för att leda utveckling av BillerudKorsnäs Mobila klientplattform. I detta arbete kommer det ingå att arbeta med strategi och operativ styrning inom området mobilitet samt att verka för att beslutade modeller och gemensamma processer införs och förvaltas inom området. Du kommer också att arbeta med och stötta övriga områden inom End User Services ansvarsområde.

I rollen kommer det även ingå omvärldsbevakning, leda/ingå i projekt, vara behjälplig kring avtal och licenser, hantera tilldelade äreneden, installation, planera underhåll, dokumentation mm.

Du kommer ingå i ett team som består av 7 medarbetare placerade på 3 olika orter där var och en ansvarar för olika områden inom End User Services. Du kommer att rapportera till IT Manager EUS. Beredskap ingår i tjänsten och en del förskjuten arbetstid förekommer. Arbetet förutsätter även en del resor.


Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT-området, eller motsvarande dokumenterad utbildning/kompetens, som har erfarenhet av liknande arbete i en produktionsnära IT funktion.

Vidare ser vi följande erfarenhet och kunskap som meriterande:

  • Specialkunskaper om Mobila plattformar och enheter
  • Goda kunskaper applikationsvirtualisering och applikationspaketering
  • Goda kunskaper om SCCM
  • Goda kunskaper kring pappersindustri
  • Baskunskaper för TCP/IP baserade nätverk, serverteknologi och server
  • Grundläggande förståelse och kunskap för objekt inom EUS’s ansvar, MS Office, Windows, AD, Skrivare och utskriftshantering
  • Vara insatt i metoder, modeller och ramverk som tillämpas inom BillerudKorsnäs, ITIL, PM3

Körkortsbehörighet B samt goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift) är ett krav.


Personliga egenskaper

Arbetet som IT Service Specialist hos oss förutsätter att du besitter en god förmåga att självständigt driva aktiviteter samtidigt som du trivs att arbeta och samverka i team. I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter, vilket gör det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera, knyta kontakter, sammarbeta med andra människor. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är ansvarsfull, strukturerad, och duktig på att prioritera.

Hos oss kommer du att trivas och utvecklas om du delar vår värdegrund: tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gunnar Almroth, IT Manager End User Services, Gunnar.Almroth@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars

Liknande jobb

Liknande jobb