Sogeti Sverige AB

National Sales Lead - Internet of Things / Analytics

Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2017
Stängs
den 27 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Sogeti och IoT / Analytics

Internet of Things och Analytics är viktiga satsningsområden på Sogeti. Där vi idag har globala och lokala partnerskap med de främsta leverantörerna av IoT- plattformar, där den största är Microsoft.

Med över 550 konsulter i hela Sverige specialiserade på Microsoft-teknologi utvecklar och vidareutvecklar vi moderna lösningar för våra kunder. Med Microsoft har vi högsta partnerstatus i Sverige vilket ger oss unika insikter och tillgång till olika resurser inom Microsoft-teknologin.

Nu behöver vi ta nästa steg, och för att göra det inför vi en ny roll, en nationell säljare med ansvar att ta nya marknadsandelar inom IoT och Analytics, med inriktning mot Microsoft.


Vi söker dig, en analytisk, driven och resultatorienterad säljare som vill ta an utmaningen och fortsätta driva vår tillväxt inom Internet of Things / Analytics. Till din hjälp har du över 1150 grymma kollegor i Sverige och 24 000 (!) i världen. Som säljare kommer du, i samarbete med våra duktiga lokala säljare och IoT-specialister, att skapa relationer med våra nuvarande och blivande kunder över hela landet. Du kommer strukturerat att driva hela försäljningsprocessen från början till slut mot både nya och existerande kunder.


Även om dina tidigare resultat är viktiga så tycker vi att din personlighet och inställning väger tyngre än tidigare erfarenhet. För att lyckas expandera vår affär behöver du sätta kunden i fokus och ha en attityd som säger att inget är omöjligt och ha ett driv för att uppnå goda säljresultat. Vi tror att du brinner för affärer och ny teknik, är akademiskt utbildad och har arbetat några år i branschen. Dina erfarenheter och kontakter inom IT-branschen kommer du ha nytta av, men det är inget krav.

Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Thobias Dencker, på telefonnummer 072-734 43 30 eller via e-post, thobias.dencker@sogeti.se.

Vi tror på större gemenskap och bättre resultat med en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Liknande jobb

Liknande jobb