CGI

Affärsdriven ledare (Director Consulting Services), Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 28 februari 2017
Stängs
den 25 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en affärsdriven ledare med fokus på tillväxt med placeringsort Umeå. Kunduppdragen växer och vi växer! Under de senaste åren har vi i Norr fått flera nya affärer som bidragit till vår fina tillväxt. Nu behöver vi förstärka på ledarsidan.

Vi söker dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete. Du är en ledare med stark vilja att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att, hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder.

I rollen driver du sälj- och leveransprocesser för det område du ansvarar för. Du hanterar försäljningen till inarbetade kunder och ansvarar för att utveckla försäljningen till potentiella nya kunder, och nya områden hos befintliga kunder. I det ingår bl a byggande av affärsrelationer, driva nya affärsmöjligheter, driva upphandlingar/offerter och hantera förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen handlar det om att säkerställa och kvalitetssäkra pågående leveranser. Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är viktig, liksom ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan. Att vara proaktiv och kunna "ligga steget före" är andra förmågor som efterfrågas.

Du leder ett konsultteam som du har medarbetaransvaret för. I ditt team arbetar du med att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla. Även med att rekrytera nya medarbetare. Våra konsulter arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen - kravfångst, analys, strategi, projektledning, design, utveckling, test, implementation och förvaltning - inom hela IT-applikationsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roller och erfarenhet från att arbeta säljorienterat.

Det är meriterande om du har:

  • dokumenterad erfarenhet som säljare/ledare
  • erfarenhet av både sälj- och leveransprocess
  • ett administrativt "sinne" och förmåga till struktur samt "ordning-och-reda"
  • arbetat med ekonomiskt ansvar och ta-betalt-processen
  • har haft egna kundkontakter med ansvarar för hela processen - från erbjudande till fakturering, samt ett starkt kund- och säljfokus.


Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva affärens sälj och gruppens utveckling framåt, där du är insäljande av CGI resurser samt produker. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett jämställt, positivt och engagerat team. Där fokus ligger på strategiska-, så väl, som operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. Du arbetar som säljare på den lokala marknaden och kan också ha hela CGI:s marknad som arbetsfält, med bl a nationella- och internationella kunder och nätverk.

För mer information, kontakta gärna:
Sara Winqvist, enhetschef Botnia, sara.winqvist@cgi.com

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • Delivery Management
  • Leadership