IT-arkitekt till SSAB, Oxelösund

Rekryterare
SSAB
Plats
Södermanlands län, Stockholms län, Östergötlands län, Oxelösund
Annonserat
den 28 februari 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SSAB är en världsledande leverantör av höghållfasta stål. SSAB erbjuder produkter utvecklade i nära samarbete med kunderna, för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 45 länder och produktionsanläggningar i Sverige och USA. SSAB är noterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange, Stockholm. www.ssab.com

Till Special Steels IT-avdelning söker vi en strukturerad och serviceinriktad IT-arkitekt till avdelningen för produktions och underhållssystem med placeringsort Oxelösund.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att få kvalificerade uppgifter och ett arkitektansvar ansvar för våra produktionsnära system, såväl egenutvecklade som standardsystem, som vi förvaltar och utvecklar i ett tätt sammarbete med vår organisation. Du planerar realiseringen av IT-lösningar baserat på organisationens behovsbild och med förutsättningar från existerande IT-tjänster i organisationen. Du förser organisationen med planer och strategier för hur IT-system ska struktureras, förvaltas och utvecklas samt att du aktivt bidrar till att utveckla och supportera en högpresterande organisation och ett hållbart SSAB.


Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning på högskolenivå inom IT och systemutveckling.

Du är en driven arkitekt inom teknik- och lösningsarkitektur av verksamhetskritiska system med höga krav på tillgänglighet och driftsäkerhet. Som IT-arkitekt ska du ha en helikoptervy över alla system och säkerställa att dessa samverkar på ett optimalt sätt utifrån organisationens behov. Tillsammans med övrig IT-personal medverka till att säkerställa leverans av tjänster gentemot organisationen. Du kommunicerar budskap och information på ett enkelt, tydligt och inspirerande sätt i skrift och tal både på svenska och på engelska. Du är duktig på att lyssna in idéer, föra en dialog om olika lösningar i syfte att ta fram den bästa lösningen för SSAB. Samtidigt är du driven och har lätt för att se och få ihop en helhet i ett större sammanhang.


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med och bidra i en IT organisationen som både är lokal i Oxelösund men som också ingår i Special Steels globala IT organisation för att säkra vårt bidrag i SSABs mål och visioner.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar SSAB med Experis, en del av ManpowerGroup. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Experis rekryteringskonsult Marie Gutke på 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb