Business Intelligence utvecklare, Enheten Systemutveckling

Plats
Linköping
Annonserat
den 2 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetsstöd? Vår vision är att bidra till Region Östergötlands utveckling genom att skapa branschens bästa verksamhetsstöd. Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) levererar tjänster inom HR, ekonomi, arkivverksamhet, regional biblioteksverksamhet, vårdnära verksamhetsutveckling, folkhälsa, medicinsk teknik, IT, facility management och upphandling. Ett brett och spännande uppdrag med andra ord! Vi utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner. Målet är att skapa mervärde och underlätta för vården, våra chefer och för regional utveckling.

Enheten Systemutveckling stödjer projekt och förvaltningsorganisation med nyutveckling och förändringar i befintliga system. Vi utvecklar huvudsakligen i Microsoftmiljö och i tre områden: Business Intelligence, Integrationer via vårt integrationscenter (ICC) och Webbutveckling. Vi är idag 19 medarbetare fördelat på anställda och konsulter.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som BI -utvecklare i ett större eller mindre team. Uppdragen varierar från dagar till projekt som spänner över flera månader eller år. Beroende på erfarenhet så kan du få leda utvecklingsinsatser och andra utvecklare


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med utveckling av Business Intelligence lösningar du behärskar utveckling inom något eller några av följande områden: XML, C#, databaser (SQL och T-SQL), Microsofts Business Intelligence stack (främst SSIS och SSAS).

Meriterande är om du har arbetat med Microsoft Team Foundation Server samt med automatisering i utvecklingsprocessen. Har du även arbetat med olika typer av visualiseringar av information och/eller processer är det ett plus. Du är ingenjör eller systemvetare eller har likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.


Personliga egenskaper

Du är en utpräglad lagspelare och tycker om att kontinuerligt lära dig, men också att dela med dig av dina kunskaper. Du har sinne för kvalitet och arbetar strukturerat. Du ser till helheten men kan samtidigt dyka ner i detalj inom den egna rollens område. Du drivs av att tillsammans med verksamheten utveckla IT-stöd som förbättrar deras dagliga arbete samt av att förstå lösningens affärsvärde och hur den ska komma till nytta.


Anställning och information

Det här är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef, Gunnar Björkman, gunnar.bjorkman@regionostergotland.se

Facklig företrädare, SACO, Håkan Hultberg, 010-103 05 19, hakan.hultberg@regionostergotland.se

Vision, Håkan Nyberg, 010-103 03 38,  Hakan.Nyberg@regionostergotland.se  


Ansökan

Sista ansökningsdag är den 26 mars 2017. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Liknande jobb

Liknande jobb