Information Security & IT Risk Manager till Toyota Material Handling

Plats
Mjölby
Annonserat
den 3 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Enterprise Architecture (EA) är en avdelning inom TMHE (Toyota Material Handling Europe) Information Systems som äger och förvaltar TMHE's systemplattformar. Våra medarbetare spelar en viktig roll i projekt, teknik och leverantörsval samt arbetar för att TMHE får hög effekt/nytta av sina system som helhet, att det finns en övergripande strategi för framtida funktioner och IT investeringar samt att företagets IT arkitektur är kostnadseffektiv. Detta görs via nära samarbete både med verksamhetsledning och med IT-ledning. EA utgör också en nyckelroll i beställarfunktionen och är gränssnittet till våra outsourcing- och strategiska IT-partners.

Din utmaning

Som Information Security and IT Risk Manager på TMHE kommer du ansvara för att leda, samordna och driva arbetet med informationssäkerhet inom TMHE för den europeiska marknaden. Din arbetsplats kommer att vara i Mjölby. I rollen ingår att arbeta förebyggande med frågor kring hot och risker inom området informationssäkerhet samt förvissa sig om att personuppgifter behandlas på ett korrekt och lagligt sätt av TMHE. Du får stora möjligheter att påverka och bidra till att vidareutveckla en säker informationshantering inom TMHE. Du involveras i processer inom upphandling, personuppgiftshantering, arkivering och deltar i projekt utifrån en expertroll inom informationssäkerhet. I arbetsuppgifterna ingår att utarbeta policies & tekniska säkerhetslösningar, utreda säkerhetsincidenter, genomföra informationsklassningar och riskanalyser samt utbilda målgrupper i syfte att uppnå ett ökat säkerhetsmedvetande.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, erfarenhet och ett starkt intresse av informationssäkerhet, Du är tillmötesgående i ditt bemötande, uppmärksam, har en positiv grundinställning och som person är du driven och nyfiken samt bekväm med att ta ledande roller. Du talar och skriver engelska flytande och är en god pedagog. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kompetenser

  • Erfarenhet av informationssäkerhetsarbete inom riskhantering, informationsklassning, incidenthantering
  • Kunskap om och erfarenhet av att arbete med ITIL samt relaterade verktyg
  • Kunskap inom säkerhetsarbete baserat på metoder, lagstiftning och ramverk, t ex ISO 27 001, GDPR etc.

Vårt erbjudande

Du blir medlem i en högpresterande grupp med trevliga och kompetenta kollegor i ett globalt företag. Hos oss är du en nyckelperson i strategiska projekt som bidrar till att utveckla TMHE's affär och erbjudande. Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar TMHE med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken bredvid. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Kahanek på 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb