Senior Program & Projektledare till Toyota Material Handling

Plats
Mjölby
Annonserat
den 3 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Projektkontoret, Project Management Office (PMO) är TMHE (Toyotas Material Handling Europe) Information Systems kompetenscenter för ledning av IS/IT-relaterade program och projekt. Våra program och projektledare leder program och projekt för en europeisk eller global användarbas, i syfte att stärka Toyotas position på marknaden och effektivisera våra interna processer.

Din utmaning

Till vårt projektkontor i Mjölby söker vi nu en senior program och projektledare. Som program och projektledare på Toyota kommer du att ansvara för planering, framdrift, budget, kvalitet och teamarbete inom dina program och projekt i en internationell miljö med ett fokus på Europa. Som senior program och projektledare ska du kunna hantera och arbeta med större, komplexa program och projekt med många medlemmar samt sponsorer i vår koncernledning och där även flera leverantörer kan ingå. En annan viktig del av arbetet är att kunna leda och hantera arbetet med kravinsamling. Programmen och projekten styrs enligt projektmetodiken XLPM. 

Din profil

Vi söker dig som är civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller liknande och har erfarenhet av att driva IS/IT relaterade program och projekt inom komplexa verksamheter med många intressenter. Du känner starkt engagemang i ditt arbete och triggas och trivs i en miljö där höga krav ställs på din problemlösningsförmåga samt dina leveranser. Du ser samarbete med internationella kollegor som en berikande del i ditt arbete. Du är proaktiv med en egen inre motor. För att lyckas i denna roll är du en ansvarsfull, driven och kreativ person som gör det som behövs för att finna rätt information, idéer och lösningar. Du är prestigelös, har en positiv inställning och en naturlig förmåga att kommunicera med personer i olika yrkesroller.

Kompetenser

  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av program och projektledning med betydande IS/IT-innehåll enligt en etablerad projektmetodik, gärna också med en agil metodik.
  • Gärna erfarenhet från ledning av ERP, CRM, CPQ, PDM mm program och projekt
  • Strukturerad, självgående och med god planerings- och organisationsförmåga
  • Workshopledning, kravinsamling och kravhantering
  • Affärsmässighet
  • Analytiskt
  • Program och projektbudgethantering samt uppföljning
  • Mentorskap för andra program och projektledare
  • Talar och skriver engelska flytande

Vårt erbjudande

Du blir medlem i en högpresterande grupp med trevliga och kompetenta kollegor i ett globalt företag. Hos oss finner du möjligheten att leda strategiska viktiga projekt som verkligen gör skillnad. Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar TMHE med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken bredvid. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Kahanek på 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb