Utvecklare inom Java, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 mars 2017
Stängs
den 5 april 2017
Ref:
04410
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som världsledande inom innovation och högteknologisk R&D utvecklar Altran tillsammans med sina kunder framtidens produkter och tjänster. Under mer än 30 år har Altran levererat lösningar till ledande företag och organisationer inom sektorer som rymd, fordon, energi, järnväg, finans, hälsovård och telekom.

Genom att omfatta alla faser av produkt- och tjänsteutveckling, från strategisk planering till slutprodukt, har Altran en ledande position inom fem lösningsområden: Intelligent Systems, Innovative Product Development, Lifecycle Experience, Mechanical Engineering och Information Systems.

I Skandinavien är Altran representerat i Borlänge, Göteborg, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och Oslo med cirka 550 medarbetare.

Innovation är vår ledstjärna och det är därför vi kallar oss ”Innovation makers”. Internationellt har Altran 27 000 medarbetare i 23 länder. Under 2015 hade koncernen en omsättning på 1 945 miljoner euro.

Vi erbjuder dig

Vi på Altran erbjuder dig en miljö präglad av stark innovationskraft. Du kommer att omges av engagerade och skickliga kollegor med hög expertis och får möjlighet att arbeta med det senaste inom IT och teknik. Du erbjuds en plattform som möjliggör nya kliv i din karriär och ges chansen att arbeta inom många olika branscher då vi har en stor variation av kunder och uppdrag.

Lockar en internationell karriär? Vi finns över hela världen och vi kan därför erbjuda dig den möjligheten. Vi är måna om dig som kollega och erbjuder dig en trygg och förmånlig anställning. Gemenskap är viktigt för oss och vid sidan av din professionella utveckling kan du ta del av en mängd olika aktiviteter. Vare sig du föredrar en afterwork eller att snöra på dig löparskorna kommer du trivas hos oss. 

Din roll

Altran i Stockholm växer! Till vårt kontor söker vi nu erfarna konsulter inom Java arkitektur och Java utveckling med kompetens inom Java SE och Java EE.

I rollen som utvecklare och arkitekt inom Java på Altran kommer du att arbeta i krossfunktionella team enligt agila utvecklingsmetodiker såsom Scrum. Som konsult på Altran arbetar du i spännande projekt och alltid nära våra kunder. Verktygen du arbetar i förändras i takt med den utveckling som sker och du behöver därför vara nyfiken på de nya tekniker och ramverk som ständigt dyker upp på marknaden. 

Din profil

Vi söker dig som behärskar moderna systemutvecklingstekniker som testdriven utveckling, parprogrammering och kontinuerlig integration. Då du kommer arbeta i team är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska då arbetet sker i en internationell miljö. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa.

För att passa för tjänsten är ett krav att du är bekant med:

  • Ajax
  • REST
  • JAX-RS
  • Maven
  • Websockets

Du behöver också ha kunskap i Javascript-ramverk som exempelvis Angularjs, NodeJS, JQuery och Knockout. 

Kontakt

Urval och intervjuer sker löpande. Start enligt överenskommelse.

Ansök på www.altran.se

Vid frågor eller för mer information om tjänsten kontakta Mikael Essle, Team Manager på telefon +46 (0) 73 077 47 38.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. 

Liknande jobb

Liknande jobb