Ingenjör inom Mark och Geoteknik till Swedavia

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Stockholms län, Stockholm, Sigtuna
Annonserat
den 6 mars 2017
Stängs
den 17 april 2017
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi lever i en värld i ständig förrändring och på våra flygplatser möter vi hela världen. Det är på många sätt en arbetsplats med en unik puls och atmosfär. Vi har alltid haft ett stort fokus på att skapa en arbetsplats där det finns utrymme för olikheter och mångfald. Vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som ett modernt och hållbart företag. Vi satsar stort på att vara en av de mest moderna flygplatserna i Europa genom att alltid ligga i framkant när det gäller teknik och utveckling och det är där du kommer in. Fastighetsinformation är en enhet inom Swedavia som arbetar med fastighetsinformation gällande Swedavias samtliga anläggningar och fastigheter. Uppdraget omfattar fastställande och utveckling av koncernövergripande krav för den fastighetsinformation som ska förvaltas för att säkerställa en värdeskapande fastighetsaffär tillsammans med att förvalta den tekniska fastighetsinformationen. Enheten Fastighetsinformation ska på uppdrag av anläggningsägarna samordna hanteringen av teknisk information på Swedavias flygplatser, dotter- och intressebolag. Läs mer om oss och vad vi erbjuder på swedavia.se.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att driva, fastställa och utveckla koncernövergripande krav för den fastighetsinformation som ska förvaltas för att säkerställa en värdeskapande fastighetsaffär. Du kommer driva interna projekt med kund och förvaltning för att lyfta standarden och kvaliteten på ett långsiktigt perspektiv. Du kommer även ansvara för att optimera digitala förvaltningen av markanläggningarna på ett professionellt sätt. Du arbetar målinriktat för att uppfylla kraven för långsiktigt hållbara fastigheter över Swedavias samtliga tio flygplatser. Tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa aktörer. Du kommer även att vara den som arbetar direkt med informationen/modeller där det ingår att leverera ut underlag, granska att inkommande handlingar uppfyller kravställningen samt inarbetning av informationen.
 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad markprojektör och har några års yrkeserfarenhet. En grundförutsättning är att du har goda kunskaper inom AutoCAD Civil 3D och 3Dmodellering. Meriterande är erfarenhet av geodetiska mätningar, terrester laserskanning, transformeringar av koordinatsystem samt plushöjder och vi ser gärna att du även har arbetat med neutrala filformat (GML) och eventuellt en del projekteringsledning. Har du arbetat i programvaror så som ArcGIS och FME är det en stor fördel. Swedavia lägger stor vikt vid din personlighet. Du kan agera självständigt och hantera rollen som kravställare, har god förmåga att bygga relationer och kommunicera. Du är bra på att samarbeta med andra och trivs med att arbeta i grupp. Du gillar att tänka i nya banor samt att driva utvecklingsarbeten. Som person är du driven, engagerad, strukturerad och kvalitetsmedveten.
 

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med någon av placeringsorterna Stockholm Arlanda Airport, Malmö Airport eller Göteborg Landvetter Airport. I denna rekrytering samarbetar Swedavia med Experis Engineering.

För mer information är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel 0730-21 18 33 eller maila hakan.kempel@se.experis.com . Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan.

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb