CGI

Graduates, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 28 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som under 2017 kommer att erhålla en IT-inriktad akademisk examen och som vill jobba med utveckling, projektledning, test och krav.


Beskrivning av tjänsten:

Som konsult på CGI kommer du att få möjligheten att arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm, Kista. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer få möjlighet att delta i Graduatesprogrammet; en satsning CGI har för nyexaminerade där målet är att alla deltagare ska trivas, utvecklas, utmanas och lära av varandra. Du kommer att få en mentor som stöttar dig i din utveckling och du kommer även att få möjlighet att engagera dig i våra kompetensnoder utifrån dina intresseområden. Vi söker dig som brinner för IT och vill bli en del av ett framgångsrikt team. Utöver grundläggande IT-kunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.


För mer information, kontakta gärna:

Hanna Eklund, rekrytering.stockholm@cgi.com

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb