Norrbottens Kommuner rekryterar Samverkansledare social välfärd

Plats
Luleå
Annonserat
den 7 mars 2017
Stängs
den 4 april 2017
Ref:
1102803
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Norrbottens Kommuner är en intresseorganisation som företräder landets 14 nordligaste kommuner. Vi verkar för ett utökat kommunalt samarbete och ett hållbart samhällsbygge. I samverkan skapar vi konkurrenskraftiga arenor för dialog och kunskapsutveckling. Vi ger Norrbottens kommuner en samlad och tydlig röst, både hemma och ute i världen. www.norrbottenskommuner.se

Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.


Arbetsbeskrivning

Som Samverkansledare för Social välfärd ansvarar du för att leda och samordna verksamheten utifrån de mål som styrelsen fastställt samt de frågor som är prioriterade av länets kommuner inom socialtjänsten. Samverkan med olika aktörer inom och utom länet är centralt. Uppdraget förutsätter att du har ett övergripande perspektiv inom området samt förmåga att arbeta med utgångspunkt från lokala förutsättningar.

Du ansvarar för ett antal strategiska nätverk med förtroendevalda, chefer och ledare inom kommunerna. I uppgifterna ingår bl a kompetensutvecklingsinsatser och bevakning av intressefrågor. Du har ett nära samarbete med FoUI och högskolor/universitet för att främja användandet av vetenskaplig kunskap och beprövad erfarenhet. Vidare kommer du att arbeta med kommunernas kompetensförsörjning, samt initiera och stödja kommunernas digitalisering.


Vem är du?

Du ska ha relevant akademisk utbildning och erfarenhet av politiskt styrd organisation. Du har framgångsrikt lett utvecklingsarbete som har koppling mot socialtjänstens verksamhetsområde i nära samarbete med olika intressenter, eller har annan erfarenhet av arbete inom området. Du har god förmåga att strategiskt driva verksamheten mot uppsatta mål samt att arbeta processorienterat i komplex struktur. Vi förutsätter att du har en bra kommunikativ förmåga samt är duktig på att skapa goda nätverk och relationer både internt och externt.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Norrbottens Kommuner med Experis, Manpower Group. Ansök om tjänsten på experis.se ( JobbID 1102803 ). För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 - 853 44 32. Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 april.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb