CGI

Systemutvecklare Episerver Commerce/CMS, Stockholm.

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 7 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en vass Episerver systemutvecklare med flera års erfarenhet inom web och eller e-handel? Välkommen till oss på CGI! Vi behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga utvecklare och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter!Som utvecklare inom commerce kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Hos oss är förvaltning en viktig del av vårt åtagande gentemot kund. Vi driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus på Episerver Commerce inom nedanstående områden:

  • Analys, design och implementation av webbplatser baserade på Episerver(Commerce, CMS).
  • Bidra med kunskap till ditt team genom kortare seminarier.
  • Testa och kvalitetssäkra dina egna och dina kollegors lösningar.
  • Skapa integrationer mot tredjepartsprodukter och tjänster som ingår i våra kunders lösningar.
  • Bidra till att utveckla vår utvecklingsmetodik och våra ramverk.
  • Agera arkitekt i större projekt med fokus på Commerce.


Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Stockholm (även möjligt att sitta på vårt kontor i Gävle) och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse.

På CGI strävar efter att alltid jobba med senaste versionerna av den mjukvara och verktyg vi väljer. Vi använder Git och premierar ASP.NET MVC i våra Episerver-leveranser. Vi ser gärna innovativa lösningar som skapar värde för kund som de inte alltid haft i åtanke.Vi tror att du är en erfaren systemutvecklare med minst 3 års erfarenhet av agil webbutveckling. Det är meriterande om du också har erfarenhet av (och certifiering i) Episerver CMS och/eller Commerce. Det är också meriterande om du har arbetat i leveransprojekt med externa kunder och har kommit i kontakt med andra produkter och tjänster som ofta ingår i webblösningar.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för e-handel och webbprogrammering och en strävan efter att alltid bli en bättre utvecklare och lära andra. Du tycker det är fantastiskt att tekniken hela tiden går framåt och anstränger dig för att hålla dig uppdaterad med det senaste inom systemutveckling baserat på Episerver och .Net MVC. Du brinner för e-handel och har Du är van att arbeta utifrån givna guidelines och tycker att det är en nödvändighet för att kunna leverera högkvalitativ kod som är lätt att underhålla. Du är van att arbeta i nära samarbete med övriga teammedlemmar. Då du ingår i ett team är du kommunikativ och en lagspelare.


För mer information, kontakta gärna:

Konsultchef Mette Pettersen 0709734618På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • eCommerce
  • Web Development

Liknande jobb

Liknande jobb