Systemutvecklare till Teknomedia

Rekryterare
Teknomedia
Plats
Norrköping, Linköping
Annonserat
den 12 mars 2017
Stängs
den 2 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Teknomedia är ett utvecklingsbolag för digitala medier som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Expertisområden är utveckling av digitala lösningar, appar, webbaserade system, video- och VR360 teknik samt ljudproduktion. Teknomedia tillhör NTM-koncernen som är en av Sveriges största mediekoncerner. Vi arbetar med att skapa nya digitala verktyg och affärsmöjligheter för mediebranschen. Förutom koncernkunder har vi kunder som Stadium, Econova, Atlas Copco, Ericsson och många fler inom deras tjänsteområden (webb/system, video och ljud). Huvudsäte och aktuella tjänster är i Norrköping. Kontor finns även i Linköping och i Luleå. Totalt 50 medarbetare varav 30 personer arbetar med webb och systemutveckling. Läs mer på www.teknomedia.se, www.instagram.com/teknomedia/, www.facebook.com/Teknomedia.se/

 

Är du personen som sätter olika komponenter i ett sammanhang? Gillar du att jobba back end-orienterat men vill inte gå miste om det visuella i front end-sammanhang? Då har du hittat helt rätt! Som systemutvecklare hos Teknomedia kommer du att få chansen att jobba med en rad olika projekt där din roll som utvecklare står i centrum. Teknomedia har utvecklats mycket det senaste året och vi satsar nu på vårt utvecklarteam. Det kan handla om olika parallella projekt eller ett större men värdegrunden är alltid densamma, där utvecklingsplanen är designad efter dig och dina behov. Detta säkerställer att du alltid har nya givande utmaningar som väntar.


Arbetsbeskrivning

Tjänsten som systemutvecklare innebär att du kommer att få vara med och driva samt utveckla nästa generations CMS. Det gör du bland annat med algoritmstyrd publicering till mediebranschen, appar, e-handelslösningar samt fastighetssystem för fastighetsägare. Att ständigt utveckla samt skapa nya digitala verktyg och affärsmöjligheter för mediebranschen och andra branscher som har behov av digitala verktyg är den vardag som väntar dig som systemutvecklare hos Teknomedia. Dina produkter och tjänster som du är med och tar fram kommer synas och användas av många.

Projektbaserade uppgifter kommer att vara en stor del av din vardag där du kommer att arbeta i Scrum-team nära lösning och kund. Som anställd hos Teknomedia i Norrköping får du en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus för att behålla en kreativ miljö där de tillsammans skapar nya innovationer för att utveckla kundernas produkter. Teknomedia erbjuder dessutom bra möjligheter till kompetensutveckling. Här finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare.


Din profil

Vi söker systemutvecklare med några års erfarenhet. Vi söker dig som är kommunikativ och har ett genuint intresse för systemutveckling, data/IT och teknik i allmänhet. Du brinner för att slutanvändaren ska få en snygg, enkel och användarvänlig upplevelse.

Du har med stor sannolikhet en akademisk examen, dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom .Net, C#, MVC, HTML5, CSS3 och JavaScript. Kunskaper inom APP-utveckling/Java/ Objective-C, JQuery, AngularJS, Angular2, Bootstrap, LESS, Gulp, GUI och SQL Server är meriterande. Du skall vara van att jobba i team, i agila projekt men även kunna ta stort ansvar för ditt uppdrag. Verktygen som används är Visual Studio, Microsoft Team Services, GIT, Xcode, Android Studio, SSMS.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Är du engagerad, kreativ och har drivkraft så kommer du att trivas på Teknomedia.


Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Teknomedia med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken bredvid. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Kahanek på 011-19 43 54 eller marcus.kahanek@se.experis.com

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb