Junior frontend-utvecklare som vill bygga Sveriges bästa myndighetswebb!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 24 mars 2017
Ref:
Af-2017/0013 5202
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsförmedlingen är inne i en förnyelseresa och har siktet inställt på att bli en expertmyndighet med fokus på service där stora delar av tjänsteutbudet kommer erbjudas digitalt. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa!

Vår webbplats har 5 miljoner besök och 2 miljoner unika besökare varje månad. Vi ser en kraftig digital utveckling i olika kanaler för ökad samhällsnytta där webbplatsen spelar en viktig roll. Är du intresserad av att jobba med vår webbplats, har erfarenhet av att jobba med webbutveckling och vill satsa på att bli en riktigt vass frontend-utvecklare för såväl desktop som mobila enheter, då har du kommit helt rätt!


Arbetsuppgifter

Vi är ett härligt gäng som använder vår samlade kompetens och erfarenhet till att bygga användardrivna lösningar i teknikens framkant med kundernas upplevelse i fokus. Som junior frontend-utvecklare kommer du arbeta självständigt och ha stöd av teamet. Vi arbetar agilt där du aktivt deltar och går igenom det som gjorts, ska göras och ev. hinder.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har

  • Utbildning inom systemutveckling, datateknik eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt
  • Goda kunskaper och erfarenhet av att bygga lösningar i HTML5, CSS3 och Javascript

Det är meriterande om du har erfarenhet av    

  • Angular eller javascript-ramverk såsom
  • jQuery
  • Bootstrap
  • Att arbeta med CMS-verktyg
  • GIT eller annat versionshanteringsverktyg


Vem är du?

För att trivas hos oss har du ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att jobba tillsammans med andra. Du har en vilja att utvecklas och har ett genuint intresse för att bygga användarvänliga lösningar. Som person är du ansvarsfull, social, driven och vill framåt, du vill hela tiden bli bättre på det du gör och lära dig nya saker. Stort vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.


Övrigt

Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Norra Stationsgatan 61, Stockholm.

Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på arbetsformedlingen.se.


Ansökan

Välkommen senast 24 mars 2017 med CV och personligt brev märkta Af-2017/0013 5202.


Kontaktpersoner

Åsa Strömberg, sektionschef 010-4884673
Arne Lundström ST 010-486 66 98
Theofania Lazaridis Scao-S 010-486 61 16
Ulf Törnkvist SEKO 010-487 04 46
Corinne Lowenrud, HR-partner 010-488 59 92

Liknande jobb

Liknande jobb