Scania IT

Agile coach till Sales IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 17 april 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Sektionen Prospecting & Quotation inom Sales IT ansvarar för tjänsteutveckling och IT-leveranser till Commercial Operations på Scania. Just nu genomgår Scania IT en mycket spännande förändring mot ett allt mer verksamhets- och flödesorienterat arbetssätt där agila arbetsmetoder och konstanta högpresterande utvecklingsteam är en central komponent.


Dina arbetsuppgifter
Att hjälpa oss att analysera, utmana och förbättra! Vi har idag 7 stycken agila och tvärfunktionella scrum-team. Vi arbetar enligt Scrum och det fungerar bra men vi är övertygade om att det kan bli bättre. Vi vill att du agerar Scrum Master för några av våra team men framförallt letar vi efter en agil coach som får oss att tänka nytt och som hjälper oss i arbetet med att bygga en effektiv organisation med självstyrande, högpresterande team som möjliggör den fantastiska leverans vi strävar efter. Du kommer att ingå i en utökad ledningsgrupp där operativa, taktiska och strategiska beslut tas.

Dina profil
Du är en servant leader och står bakom det agila manifestet. Du är modig, entusiasmerande och omtänksam. Vi gissar att du har jobbat som scrum master och/eller agil coach tidigare samt förutsätter att du har ett genuint intresse för agila metoder.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.


Ytterligare information
Kontakta Rebecca Dahlin (Gruppchef), 08-553 521 73 eller Sandra Rosengren (Scania Rekryteringscenter), 070-554 05 97.

Ansökan
Din ansökan kan innehålla personligt brev och CV eller något annat som beskriver vem du är och som väcker vårt intresse.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter.
I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Jobb Id 20171375 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb