Scania IT

BanqSoft Solution Developer till Scania Finans

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 3 april 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
En viktig del av Scania Finans framtida framgång bygger på effektiva IT-lösningar som hjälper verksamheten att arbeta effektivt. Därför söker vi nu en kompetent och professionell medarbetare med erfarenhet av BanqSoft finanssystem. Vi söker dig som vill anta utmaningen att få människor och teknik att fungera ihop för att uppnå bästa resultat. Vi är ett värdebaserat företag som jobbar med kontinuerlig utveckling av våra medarbetare för att kunna möta framtidens behov.

Du kommer att tillhöra Scania Finans IT avdelning, som arbetar med IT stöd till våra filialer i Skandinavien och Baltikum. Systemen vi arbetar med stöttar Scania Finans försäljnings- och kreditgivningsprocess som tillhör Scania Finans affärskritiska kärnprocesser.

Trivs du i en affärsdriven, utåtriktad atmosfär. Är du prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens? Då ska du skicka in din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter
Vi söker en BanqSoft Solution Developer som ska arbeta  med att skapa lösningar som ska vara effektiva för Scania Finans försäljnings- och kreditprocess. Du kommer både att arbeta både inom projekt och förvaltning.

Några av huvudarbetsuppgifterna är att:
 • Tillsammans med affärsorganisationen och vårt förvaltningsteam, ta fram IT lösningar som stöttar Scania Finans strategiska utveckling på bästa sätt.
 • Se till att återanvändning av funktionalitet sker samt att säkerställa att förvaltning av funktionalitet kan ske på ett effektivt sätt. Vi strävar efter att arbeta flödesorienterat och att eliminera flaskhalsar i våra processer
Din profil
 • God förmåga att visualisera och ta fram hållbara tekniska lösningar som möter verksamhetens krav
 • Bra kommunikationsförmåga
 • God kunskap i BanqSoft View21 program Suite samt i finansiella processer
 • Generell teknisk kompetens som sträcker sig över Microsoft Server och SQL server
 • En generell kompetens inom qlikview eller Crystal Reports
 • Övergripande kunskap kring framtagning av systemarkitektur
 • Förmåga att se helheter
 • Förmågan att föreslå, och göra bedömningar av, olika lösningsalternativ 
 • Du har en högskoleutbildning som grund, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Du behärskar engelska i såväl tal som skrift 
Som anställd på Scania Finans erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För ytterligare information
För att få veta mer om tjänsten kontakta Anneli Tunved, (Rekryteringsspecialist), 08-553 517 93 eller Per Arvidsson, (IT chef), 08-553 837 62.

Ansökan
Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev. Urval och eventuell kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
 
Om du har problem med att fullfölja din ansökan, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com. Ange Jobbid och annonsrubriken i ämnesraden. Bifoga ditt CV och personligt brev. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att kunna göra din ansökan komplett.

Liknande jobb

Liknande jobb