Sogeti Sverige AB

Senior Account Manager

Plats
Malmö
Annonserat
den 14 mars 2017
Stängs
den 2 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

OM OSS OCH JOBBET

Jag heter Stina Berggren och ansvarar för verksamheten på Sogeti i Malmö och Helsingborg. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. På Sogeti i Skåne har vi spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Att vi har kul på jobbet och att vi hela tiden utvecklar vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Under 2017 har vi redan förstärkt vår organisation med 19 personer (!). Det går bra för oss nu, vi har en härlig stämning och vi behöver nu ta nästa steg. För att göra det behöver vi en Senior Account Manager som brinner för att vidareutveckla vår affär i samklang med kundernas behov. Du har hela vårt utbud och alla kollegor till din hjälp. Det innebär ofta spännande internationella kontakter hos både oss och kund. Och du kommer även att spela en viktig roll i vår regionala ledningsgrupp.


Vi söker dig, en analytisk, driven och resultatorienterad säljare. Du är nyfiken och lyhörd för våra kunders behov, men vågar också utmana dem när det behövs. Du har lätt för att bygga förtroendefulla relationer genom ditt intresse att hitta bra lösningar för kundens digitala utveckling och hålla det du lovar. Du arbetar strukturerat med hela försäljningsprocessen från början till slut mot både nya och existerande kunder.

 

Självklart är du en god representant och ambassadör för Sogeti och du gör alltid ditt bästa för att våra kunder ska säga ”Wow!”. Även om dina tidigare resultat är viktiga så tycker vi att din personlighet och inställning väger tyngre än tidigare erfarenhet. Vi tror att du är akademiskt utbildad och självklart kommer du som har kompetens, erfarenhet och kontakter inom IT- branschen att ha nytta av dessa, men det är inget krav.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Stina Berggren, på tel. 0722-014928 eller via e-post, stina.berggren@sogeti.se.

Liknande jobb

Liknande jobb