Systemutvecklare med Cobolkompetens

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 14 mars 2017
Stängs
den 25 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det händer mycket spännande hos oss på Folksam just nu. Vi gör stora satsningar inom IT för att möta nya krav från omvärlden. Tillsammans gör vi Folksam till ett modernt finansiellt företag som skapar trygghet för våra kunder. Inom IT Liv och Pension ansvarar vi för utveckling och förvaltning för livverksamheten inom Folksam samt KPA Pension. Arbetet bedrivs i mycket nära samarbete med affärsverksamheten och vårt arbetsklimat kännetecknas av engagemang och stor drivkraft. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

 

Vi behöver utöka vår styrka med ytterligare en Cobolutvecklare och söker dig som är erfaren och driven systemutvecklare med intresse för liv- och pensionsförsäkring.  

Det här gör du som systemutvecklare på Folksam IT Liv och Pension

Du arbetar med utveckling i ett agilt team där du tillsammans med andra systemutvecklare, kravanalytiker och testare ansvarar för utveckla och underhålla våra systemlösningar. Du kommer att jobba nära andra grupperingar inom IT och ha ett tätt samarbete med verksamheten. För att säkerställa att vi kan bidra med största möjliga nytta arbetar vi med att ständigt utveckla oss själva, varandra och våra arbetssätt.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa intervjuer med några av våra medarbetare inom IT och systemutveckling.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lång erfarenhet av systemutveckling i stordatormiljö och som även har erfarenhet från liv- och pensionsbranschen. Vi förutsätter att du har förmåga att analysera och sätta dig in i befintliga system. Du har kunskap och erfarenhet av Cobol, DB2, z/OS, TSO/ISPF, Cics och SQL. Har du dessutom kunskaper inom C är det ett plus.

Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och du tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer.  

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag 

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. 

Anställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Placeringsort Stockholm. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar JTI med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Holmberg, rekryteringskonsult på Experis, 08-508 954 04, pia.holmberg@se.experis.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, ansök här.

Fackliga representanter: FTF Cecilia Graff, 063-577164, Akademikerföreningen Pekka Mårtensson, 08-772 63 11 och HKF Mikael Carlsson, 0708-31 51 32.

Liknande jobb

Liknande jobb