Utvecklare till Avero i Göteborg

Rekryterare
Avero
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Annonserat
den 14 mars 2017
Stängs
den 28 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Ärlighet, kvalitet och framåtanda är våra kärnvärden. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg med närhet till snabba kommunikationer. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet in i framtiden. Läs gärna mer om oss på www.avero.se.

 

Arbetsbeskrivning

Vi expanderar och vill förstärka vårt IT-team med en utvecklare. Vi söker efter en utvecklare som kan växa in i företaget och bli en viktig kugge, inte bara i vårt team, utan i hela verksamheten.

Det dagliga arbetet består av att kontinuerligt förenkla köpprocessen för företagets kunder samt förbättra och effektivisera arbetet för våra medarbetare genom att utveckla våra interna affärssystem. Vi arbetar med både interna APIer samt integrationer mot externa system som till exempel betalsystem, lagerhanteringssystem och ekonomisystem. Vi strävar efter att använda moderna idéer och tekniker men vi gör samtidigt medvetna val där nyttan ska vara stor och riskerna små. Beslutsvägarna är korta och vi arbetar nära våra användare för att tillsammans kunna nå bästa resultat. 

Du kommer själv att kunna styra över stora delar av ditt arbete, samtidigt som du alltid har ett team att bolla med och där diskussioner kan tas upp på närmsta White board. Vi tror på att diskutera igenom problem och lösningar då vi har olika erfarenheter med oss och på så sätt kunna lära varandra och bidra med kunskap till den bästa lösningen.

Vi söker dig som?

  • Arbetat med utveckling i minst två år
  • Har goda kunskaper i PHP
  • Har goda kunskaper i SQL
  • Har goda kunskaper inom CSS och HTML
  • Är van att dokumentera sin kod
  • Lägger fokus på felhantering i sin kod

Meriterande är om du har kunskaper i Javascript, Angular, Linux och serveradministration.

Som person är du prestigelös, flexibel, nyfiken och villig att vidareutvecklas. Du är social, tycker om att vara uppdaterad på den senaste tekniken och är inte rädd för att ifrågasätta samt fatta egna beslut. Att sätta användaren i fokus är en självklarhet för dig och du jobbar lösningsorienterat och du tar ansvar för och strävar efter att din kod ska vara så bra skriven som möjligt. Vi sätter stort värde på din personliga drivkraft, ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat.

Vad kan Avero erbjuda dig?

Vi erbjuder rätt person ett fritt, dynamiskt och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder. Du kommer att få vara med från början på vår resa, med att utveckla Avero, vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på tjänsten som utvecklare.  

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Tjänsten söker du genom att registrera dig på experis.se och söka via länken. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då vi gör löpande urval.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schüler på telefonnummer 0725-065169  alternativt thandi.schuler@se.experis.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb