Webmaster till Sundbybergs stad

Rekryterare
Sundbybergs stad
Plats
Sundbyberg
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på stadsmiljö- och serviceförvaltningen kommer du att bli en viktig kugge i stadens arbete med digitalisering. Du kommer att vara placerad på IT- och geodataenheten där vi hanterar drift och support för IT, telefoni samt geodatafrågor. Till stor del arbetar vi tillsammans med stadens övriga verksamheter med verksamhetsutveckling kopplat till digitalisering. Enheten består av 22 medarbetare.


Som webmaster ansvarar du för den tekniska miljön på vår publika webbplats och intranät samt e-tjänstplattformen och stadens gemensamma app.


Dina arbetsuppgifter blir att hålla samman, utveckla och förvalta de tekniska plattformarna och applikationerna. Arbetet innebär att du samverkar såväl internt som externt och bidrar med bred kunskap och erfarenhet. Du arbetar bland annat för en stabil driftmiljö, teknisk samordning och integrationer med andra system såsom AD, diarium och andra verksamhetssystem, webbrelaterade tjänster samt jobba med öppna data.


Vi vill att du har utbildning inom webbutveckling och webbteknik eller har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har vana av hantering av domännamn och certifikat kopplat till olika webtjänster. Vi ser även att du har erfarenhet av verksamhetsutvecklingsfrågor och kravställning kopplat till bland annat upphandling. Kompetens kring autentisering och sökfunktionalitet är önskvärt.

För att få trovärdighet i arbetet behöver du ha kunskap och förmåga att koppla ihop stöd i olika frågor och forma utifrån verksamheternas specifika förutsättningar. Du trivs med att arbeta i en förändringsbejakande miljö och har förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat i dina kontakter med en förmåga att se såväl helhet som delar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 31 mars. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

 
Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Kontaktpersoner

Ulrika Nordqvist
IT-chef
ulrika.nordqvist@sundbyberg.se

Lars Petersson
IT-infrastrukturansvarig
lars.petersson@sundbyberg.se

Liknande jobb

Liknande jobb